Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: Európai Unió

1677 cikk 1/168 oldal

Reménykedik a brexittárgyaló

Jean-­Claude ­Juncker, az Európai Bizottság elnöke is úgy nyilatkozott a Sky News brit hírtelevíziónak, hogy van lehetőség a megállapodásra Londonnal.

Álom idehaza a részmunkaidős állás

Miközben idehaza egyre több szó esik az úgynevezett atipikus foglalkoztatási formák elterjedésének fontosságáról, Európa számos államában inkább szabadulnának a dolgozók a részmunkaidőtől.

Parlamenti szünet a brexit előtt

A brit történelem szinte folyamatos csatározás valamelyik európai konkurenssel földön, vízen és levegőben, vagy éppen magán a Brit-szigeteken polgárháborúk formájában.

Nem kiugró a magyar munkaerőhiány

A felmérések szerint az adminisztrációt, az infokommunikációs területeket és a pénzügyi szektort már a következő években meghódíthatja a mesterséges intelligencia.

Jogszerű a gyógyszerkiadást korlátozó magyar szabályozás

Egy hazai gyógyszertárat 45 millióra bírságoltak, mert a patika egy brit egészségügyi társaság, illetve egy osztrák orvos által kiállított megrendelőlapok alapján vényköteles gyógyszereket adott el.

Tények és hazugságok a migrációról

Elismert szervezetek szakértői szerint ma a népvándorlás jelenti az egyik legnagyobb problémát a világon, hiába próbálják meg elhallgatni, ami ma már aligha elhallgatható.
1677 cikk 1/168 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.