Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: Európai Unió

339 cikk 1/34 oldal

Dízelstop jön a vasúton is

A közút után a vasúton is kitilthatják a dízelmotorokat az Európai Unióban, ugyanis az új, szigorúbb normáknak megfelelő dízelmozdony jelenleg nem kapható.

Mini-világháború

Élőben látjuk, napról napra, miként marakodik egymással a sok békeszerető, européer és demokratikus erő, hogy a végén az ő zászlaja lobogjon a megfelelő terület felett.

Érdekellentétek hálójában akadhat el a béke

Berlinben gyűlnek össze vasárnap a világ vezető hatalmai, hogy kísérletet tegyenek a líbiai konfliktusban szemben álló felek álláspontjainak közelítésére.

A kormány folytatja a gazdaságvédelmi intézkedéseket

2020-ban a kormány továbbra is a vállalkozások támogatására, az adórendszer versenyképességének növelésére és az adminisztráció egyszerűsítésére törekszik – mutatott rá az Gion Gábor államtitkár.

Áttörés jöhet kontinensünk kisebbségpolitikájában

Egy sor olyan, a kisebbségek jogtiprásával kapcsolatos ügynek adhat új lendületet a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés, amelyekben évek óta nem sikerült előrelépést elérni.
339 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …