Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: Európai Unió

304 cikk 1/31 oldal

Johnson: Elérhető a kereskedelmi egyezmény az EU-val

Boris Johnson konzervatív párti brit miniszterelnök szerint minden előfeltétel adott ahhoz, hogy London szabadkereskedelmi megállapodásra jusson az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után. Jeremy Corbyn, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője szerint ugyanakkor hosszú évekig tartanának a tárgyalások az új kereskedelmi egyezményekről az unión kívüli országokkal, mindenekelőtt az Egyesült Államokkal.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van

Az igazságügyi miniszter szerint az EU nem meri bevallani, amit mindenki tud: azt, hogy gazdasági, migrációs, intézményi, illetve a brexit nyomán integrációs krízishelyzetbe került.

Milliók a jó üzleti tervért

Rendkívül népszerűek az ősszel indított, vállalkozóvá válást segítő programok, eddig több mint 11 ezren jelentkeztek – hangsúlyozta Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár.

Orbán és Macron megértik egymást

Még a magyar európai parlamenti (EP-) képviselők között is alig akadnak olyanok, akik a transzparencia jegyében magyarul blogolnak az unió tevékenységéről.

Zajlik a harc Venezuela forrásaiért

Sokkal többet kellene tennie az Európai Uniónak Venezueláért – nyilatkozta lapunknak Leopoldo López Gil, az Európai Néppárt európai parlamenti képviselője.

Lezárult az uniós tisztújítás

Charles Michel személyében másodszorra van belga vezetője a tagállami állam- és kormányfőket tömörítő testületnek: 2009 és 2014 között Herman van Rompuy volt a tanács első embere.
304 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …