Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 4., szombat, Ulrik napja
HÍR TV – TROLL:Az Index a lét és nemlét mezsgyéjén.

Címke: feketegazdaság

25 cikk 1/3 oldal

Piacokra látogatnak ma a revizorok

A NAV ellenőrei a tervek szerint három budapesti piacot keresnek fel: a nyírpalotai és a Bosnyák téri piac és vásárcsarnok mellett a hivatalnokok ellátogatnak az Ázsia Centerbe is.

Változások sokaságát hozta az új év

A módosítások számos ponton érintik a kisebb vállalkozások működését, de az alkalmazottak és a nyugdíjasok helyzetét is.

Nem mindegyik adó csökkentésére van szükség

Az Állami Számvevőszék elemzése szerint érdemi eredmények várhatók az adócsökkentésektől, az áfa mérséklése ugyanakkor – az utóbbi idők történései miatt – igencsak megfontolandó.

Korszakos döntések következnek

Izer Norbert adóügyi államtitkár szerint az egységes tb-járulékrendszer kialakítása fontos része annak a programnak, amellyel az adófajták harmadát eltörli a kormány.

Egyre fogy a levegő a csalók körül

A pénzügyi kormányzat kedden benyújtotta a jövő évi adóváltozásokról szóló törvényjavaslatokat az Országgyűlésnek. A mostani törvényjavaslat kiterjeszti a dolgozó nyugdíjasokat megillető járulékmentességet.

Fokozatosan fehéredik a magyar gazdaság

Domokos László elmondta: az adóegyszerűsítő és az adókulcs csökkentő intézkedések kiszámítható gazdasági környezetet és megfelelő viszonyokat teremtettek, ezáltal javítva az adófizetési hajlandóságot.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …