Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 7., kedd, Herman napja
HÍR TV - Sajtóklub:A legjobb intézkedések születtek

Címke: férfi kézilabda

26 cikk 1/3 oldal

Megújul a Főnix Csarnok Debrecenben

A kormánydöntés értelmében a Főnix Csarnok felújítására 2,5 milliárd forintot fordítanak. Ebből az összegből a küzdőtér is teljesen új sportpadlót kap.

Fatalista Bodri és a hetesek

A kétszeres világválogatott kézilabdázó Éles József akkor volt a Veszprém legjobbja, amikor zömmel magyarok játszottak a csapatban, tizenkét évet húzott le az Építőknél.

Micsoda második félidő már megint!

A magyar férfikézilabda-válogatott szinte lemásolta az Izland elleni mérkőzés forgatókönyvét: Szlovénia ellen is háromgólos hátrányból fordította meg a mérkőzést.

Nem a cél, a lehetőség változott

Az elutazás előtt üres szavaknak hitt nemzetközi tapasztalatszerzés és versenyképesség új értelmet nyert, immár reális forgatókönyv az olimpiai selejtezőn való részvétel.

Szemtelenek, bátrak, pimaszok

Gulyás István és edzői kollektívája előzetesen lesajnált, tartalékos, esélytelennek tartott csapattal vágott neki az Európa-bajnokságnak, amelyen aztán bravúrt bravúrra halmoz.

Nyitott védekezés és nyitott kérdések

Ha Izland ellen (tv: 18.15, Sport 1) megőrzi veretlenségét a magyar válogatott, akkor középdöntős. És akkor még mindig ott vannak az oroszok.

Lerohanás után a körbeverés segíthet

Túl sokáig nem lehet nyalogatni a sebeket; két nappal a Kiel elleni 37-31-es vereség után munkaterápiával igyekszik kitörölni a memóriájából a hétvégi emlékeket a Telekom Veszprém csapata.

Variációk egy témára

A Szeged párizsi vereségét könnyebb feldolgozni, elvégre a hazai pályán 46 mérkőzés óta veretlen PSG-től ki lehet kapni. Jobban fáj a Veszprém botlása.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …