Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: festészet

65 cikk 1/7 oldal

Lázálom

A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáit mutatja be a Magyar Nemzeti Galéria a párizsi Pompidou Központtal közösen szervezett kiállításán.

Elhunyt Leon Kossoff

Elhunyt 92 évesen Leon Kossoff brit festőművész, a Londoni Iskola egyik kiemelkedő művésze.

Néhány jelentős rémálom

A Magyar Nemzeti Galériában június 28. és október 20. között látható A szürrealista mozgalom Dalítól Magritte-ig – Válság és újjászületés 1929-ben című tárlat.

Rembrandt kamarakiállítás nyílt a Magyar Nemzeti Galériában

Magyar neoavantgárd alkotók Rembrandt-reflexióival tiszteleg a 350 éve elhunyt hollandiai mester előtt a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) péntektől Az önarckép fantomja – Rembrandt 350 című kamaratárlata, amely egy Rembrandt-rézkarcot is bemutat.

Festmény, pezsgő, kalapács

Kieselbach Tamás nem műkereskedő-családba született, tizennégy évesen volt először aukción, és lenyűgözte ez a világ. Az üzleti vonatkozása csakúgy, mint a képek mögött felsejlő történetek.
65 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.