Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Fitch Ratings

17 cikk 1/2 oldal

Elemző: A hitelminősítők továbbra is le vannak maradva

Az elemzők szerint számítani lehetett arra, hogy a nemzetközi hitelminősítők nem változtatnak pénteken Magyarország államadós-besorolásán, mivel idén tavasszal már felminősítették azt.

Akár dupla felminősítésben is lehet ma reménykedni

Sűrű programmal kezdődik idén a második hitelminősítői kör. Ma, várhatóan késő este hozza nyilvánosságra idei második, ütemezett felülvizsgálatának eredményeit a Standard & Poor's és a Fitch Ratings is.

Rossz adós a Boeing a Fitch szerint

Stabilról negatívra rontotta a Fitch Ratings a Boeing amerikai repülőgépgyártó adósi besorolásának kilátását arra hivatkozva, hogy nem tudni, mikor kerülhetnek ismét forgalomba a cég 737 Max repülőgépei.

Tovább vár a Moody’s

Elmaradt a triplázás, péntek éjjel a Moody’s Investors Service első idei ütemezett felülvizsgálati körében nem vizsgálta Magyarországot, így maradt a besorolás, és a stabil kilátásokban sem történt változás.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …