Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: futball

13 cikk 1/2 oldal

Fellázadt a független média!

A futball igazán alantas szórakoztatása a népnek, és kár ebbe ennyi pénzt tömni, hiszen a mindig független, objektív médiumok jobb helyet is tudnának a pénznek.

Hajduk-címer a garázskapun

Splitben a futball vallás, illetve nem is a futball úgy általában, hanem a Hajduk, ez az 1911-ben alapított fantasztikus klub.

Csak az angoloktól félt

A magyar futball történetének egyik legjobb középső védőjét Garaba Imrének hívják, aki 82 válogatottságot magába foglaló pályafutása befejeztével csupán nagyon rövid ideig edzősködött.

László Bénes furcsa története

László Bénes. Olvasom a nevet a magyar-szlovák Eb-selejtező előkészületeit fejtegető egyik írásban. S nem valamelyik irredenta vagy szélsőségesen liberális lapban, hanem a sportnapilapban.

Kapun belül

Bár a Craiova–Honvéd Európa Liga-selejtező mérkőzés botránya dacára az Európai Labdarúgó-szövetség lazán továbbot intett, az eset nemcsak biztonságtechnikai, hanem szociológiai kérdéseket is felvet.

Erdélyi futballmesék

A hétvégi mérkőzések alkalmat teremtenek a munka szorítása mellett felértékelődő közösségi élményre, generációk találkozására.

Messiék vereséggel rajtoltak

A legnagyobb hazai sztár hiányzik – Bra­zília a sérült Neymar nélkül kezdte el a Copa Américát magyar idő szerint szombat hajnalban.

A Hardturm-stadion hőse

1995. szeptember 13-án a zürichi Hardturm-stadionban a Grasshoppersnek lőtt két bombagóljával Vincze Ottó bevéste magát a magyar szurkolók kollektív memóriájába.

Nem vonzzák Arábia milliárdjai

Szoboszlai Dominik igazi belevaló, vagány, tizen­nyolc éves srác, aki hajszálpontosan el tudja helyezni önmagát a világfutball bonyolult koordináta-rendszerében.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …