Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: futball

21 cikk 1/3 oldal

A Barcelona a leggazdagabb futballklub

Története során először a Barcelona lett a világ leggazdagabb futballklubja a Deloitte nemzetközi tanácsadó cég tanulmánya szerint.

Mogorva

Mogorva ember volt világéletében. És szótlan. Játékosként, sőt már gyerekként is. Nem kérdezték, miért, ezért ő nem is mondta.

Legyőzte a futball a politikát

Ugyan két perc erejéig a politika betolakodott a Nou Camp gyepére, de ettől a röpke intermezzótól eltekintve szerencsére a futballé volt a főszerep a végig hatalmas iramú és magas színvonalú El Clásicón.

Két vb, köztük egy Seiko

A Vértes Agorája bejáratánál, majd odabent, a kávéházi asztalnál egy csodálatos pályafutás élményeit osztja meg velünk a Bányász 67 esztendős legendája, Csapó Károly.

Fellázadt a független média!

A futball igazán alantas szórakoztatása a népnek, és kár ebbe ennyi pénzt tömni, hiszen a mindig független, objektív médiumok jobb helyet is tudnának a pénznek.

Hajduk-címer a garázskapun

Splitben a futball vallás, illetve nem is a futball úgy általában, hanem a Hajduk, ez az 1911-ben alapított fantasztikus klub.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …