Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: gazdaság

1626 cikk 1/163 oldal

A gazdaságot is megtörte az utcai erőszak

Az egyre erőszakosabb tüntetések hatására augusztusban eddig ötven százalékkal esett vissza a szállodai szobák kihasználtsága, de bajban vannak az ingatlanosok és a kiskereskedők is.

A klímaváltozás feladatokat, de lehetőségeket is ad a gazdaságnak

Az éghajlatváltozás nemcsak többletfeladatokat, de lehetőségeket is ad a vállalkozások és általában a gazdaság szereplői számára – állapítja meg a Gazdaság és Vállalkozáskutató Intézet kutatására alapozott és az MTI-nek kedden megküldött elemzésében az OTP Bank.

Új finanszírozás a kkv-knak

Újszerű, feltételesen visszatérítendő támogatásra pályázhatnak rövidesen azok a mikro-, kis- és közepes vállalkozások, amelyek versenyképességükön szeretnének javítani.

Merkel köszönetet mondott és méltatta eredményeinket

A német-magyar kapcsolatoknak kulcskérdése a határvédelem — válaszolta Sopronban a Magyar Nemzet kérdésére Orbán Viktor, aki szerint Németország és Ausztria érdeke, hogy hazánk jól védje határait.
1626 cikk 1/163 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.