Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: gazdaságvédelmi akció

10 cikk 1/1 oldal

Bankkártyahasználattal a vírusfertőzés ellen

A helyettes államtitkár arról is beszélt, miért április 15-én emelkedik meg az összeg. A változtatás miatt át kell állítani az idehaza üzemelő, nagyjából 160 ezer kártyaelfogadó terminált.

Adóváltoztatásokkal a válság ellen

Több elemből álló adóváltoztatást hajtott végre a kormány a globális koronavírus-járvány gazdasági kártételeinek enyhítéséért.

Esélyt kapnak az adósok a tartozásuk rendezésére

A kilakoltatások és a lefoglalások veszélyhelyzet végéig tartó felfüggesztésével nemcsak egyetért, de szorgalmazta is azt a kormánynál a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar.

Tíz év, nyolc gazdaságélénkítés

2010 óta legalább 8 nagy horderejű gazdaságélénkítő, köztehercsökkentő intézkedéssorozatot indított a kormány, amelyeket hamarosan újabb követ – mondta a Magyar Nemzetnek a pénzügyminiszter helyettese.

Tovább apadnak a közterhek

Idén ért véget a kétgyermekesek adókedvezményének emelését célzó négyéves program és csökkent a vállalkozások közterhe is, miközben újabb enyhítő lépések jöhetnek.

Özönlenek a százmilliárdok

Idén kilenc hónap alatt majdnem 1100 milliárd forinttal több adót fizettek be a vállalkozások és a magánszemélyek, mint a múlt év első háromnegyedében.

Tovább változik a hazai adórendszer

A Varga Mihály pénzügyminiszter által ismertetett elképzelések között szerepel adócsökkentés, ahogy megtalálható a célok között az adminisztrációs terhek enyhítése és az adórendszer egyszerűsítése is.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …