Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: Georgia

29 cikk 1/3 oldal

Georgia (Grúzia) elleni szankciókat sürget az orosz parlament

Az orosz parlament alsóháza (duma) egyhangúlag elfogadott nyilatkozatában Georgia elleni szigorú gazdasági szankciók meghozatalára szólította fel kedden a kormányt. Vlagyimir Putyin orosz elnök ugyanakkor helytelenített bármilyen büntetőintézkedést.

Ismét ezrek tüntettek Tbilisziben

Vasárnap már negyedik napja ezrek vonultak az utcákra Tbilisziben, hogy a parlament épülete előtt a kormányzó Georgiai Álom Párt és Oroszország ellen tüntessenek.

Több mint harminc újságíró is megsebesült a tbiliszi tüntetéseken Georgiában

Legalább 31 georgiai és külföldi újságíró is megsebesült a georgiai parlament előtt éjszaka lezajlott erőszakos tüntetésen – közölte pénteken a georgiai újságírók szervezete. Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) aggodalmát fejezte ki a történtek miatt.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.