Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: Gyöngyösi Márton

60 cikk 1/6 oldal

Süket fülekre talált a Mazsihisz tiltakozása

Gyöngyösi antiszemita beszéde és az azt elítélő Mazsihisz állásfoglalása ellenére a balliberális ellenzék továbbra is kitart a Jobbikkal való együttműködés mellett.

Gyöngyösi a Nyugat cionista propagandájáról beszélt

Közel két évvel a zsidók listázását szorgalmazó parlamenti felszólalása után Gyöngyösi Márton egy másik nyilvános beszédében is antiszemita kijelentéseket tett – írta meg az Origó.

A zsidók listázását magyarázta Gyöngyösi

„A hazai zsidóság a cionizmus oldalán áll, a zsidók pedig, bármely pontján is élnek a világnak, nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek” – mondta a Jobbik frakcióvezetője.

A Jobbik politizálása a népszerűségszerzésről szól

Az ECHO TV Keménymag című műsorában egyetértettek abban, hogy nem meglepő ami jelenleg a Jobbik háza táján történik. Jeszenszky Zsolt úgy fogalmazott: a Jobbik politizálása nem szól másról, mint népszerűségszerzésről. Velkovics Vilmos vendégei: Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista voltak.

Gyöngyösi: Vona elvárta a listázást

Vona Gábort tette felelőssé 2012-es, a zsidók listázását javasló felszólalásáért Gyöngyösi Márton, aki szerint ő nem is akart erről beszélni, azt a volt pártelnök erőltette.
60 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.