Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: Gyöngyösi Márton

25 cikk 1/3 oldal

Szezont a fazonnal

Hősünk „átveréses” szózatán jót derülünk, hisz annak a Jobbiknak a színeiben szavalja ezt, amely párt 2012-ben még uniós zászlót égetett ujjongó hívei előtt.

Őszig a helyén marad a Jobbik-elnökség

Lemondott a Jobbik elnöksége, de nem azonnali hatállyal. Őszig kitart a vezetés, a tervek szerint az önkormányzati választás után dönt a választmány a személyi cserékről.

Egymásnak feszülnek a Jobbik erős emberei

Átrendeződhet a Jobbik vezetése, ha Gyöngyösi Márton lesz a párt EP-képviselője, erről a szerdai ülésén már dönthet is a Jobbik elnöksége.

A magyarok változást szeretnének Brüsszelben

A magyarok bebizonyították, hogy Magyarország európai nemzet, európai ország, „Európa a mi hazánk is” — értékelte a vasárnapi európai parlamenti választás eredményeit Orbán Viktor a parlamentben.

Újabb megbízás a Jobbik-közeli cégnek

Oldalanként mintegy 300 ezer forintot fizetett a Jobbik frakciója az Iránytű Intézetnek, hogy felmérjék az ellenzéki esélyeket a fővárosban, valamint a pártok népszerűségét.

Együtt turnézott a Jobbik, az LMP és a Momentum

Noha a Jobbik, az LMP és a Momentum is önálló listát állított a közelgő EP-választásra, a három párt együtt tartott vitafórumot az unió jövőjéről Londonban, Münchenben, valamint Bécsben.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …