Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Gyurcsányék

17 cikk 1/2 oldal

Morális csőd

A kormány döntéseket hoz az emberek egészségének megóvá­sáért és az anyagi biztonságot fenyegető gazdasági következmények enyhítéséért. Gyurcsányék nagyjából megtennék mindennek az ellenkezőjét.

Nőnap Gyurcsányéknál

A Gyurcsányékhoz is köthető portálon Rácz Zsófia helyettes államtitkárt olyan stílusban sértegették, hogy attól mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében, aki úriember.

Számonkérnék a DK-n az aggályos adatgyűjtést

Választ vár a Fidesz azzal kapcsolatban, hogy milyen célból juttatják külföldre a magyar emberek adatait, milyen külföldi szerverekben tárolják azokat, valamint kik kezelik az érzékeny információkat.

Aggályos Szigetváriék cégeinek adathalászata

Péterfalvi Attila hangsúlyozta: a különleges adatnak minősülő információkat nem lehet pusztán Facebook-lájkok alapján felhasználni, ahhoz az érintettek kifejezett hozzájárulása kell.

Fidesz: A kórházakat Gyurcsányék adósították el

A kórházakat Gyurcsányék adósították el. 2010-ben 120 milliárdos adóssága volt a kórházaknak, amely a Fidesz kormányzása óta havi eltérésekkel mára a felére csökkent – közölte a Fidesz.

Megszállnák az orvosi kamarát a baloldaliak

Az érdekegyeztető fórumot tizenhat éve vezető Éger István kihívója az a Kincses Gyula lesz, aki Gyurcsány Ferenc államtitkára volt a vizitdíj bevezetése idején.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …