Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: Halálozás

457 cikk 1/46 oldal

Elhunyt Szentandrássy István

A roma származású Kossuth-díjas festőművészt 63 éves korában érte a halál. Állandó kiállítása megtekinthető a Magyarországi Roma Parlamentben.

Egyelőre bizonytalan, mennyire halálos a betegség

Tudósok egyelőre nem tudják bizonyossággal megállapítani, mennyire halálos kór az új koronavírus okozta tüdőgyulladás, és szinte már rejtélyesnek tűnhet, hogy a megbetegedettek körében vajon miért eltérő a halálozási arány még Kínán belül is.

Újabb négy halottja van a koronavírusnak Olaszországban

Újabb négy ember halt meg az új típusú koronavírus-fertőzés miatt Észak-Olaszországban kedden, így tizenegyre emelkedett a járványban elhunytak száma – közölte Angelo Borrelli, az olasz polgári védelmi hatóság vezetője.

Elhunyt Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnök

Az országot 1981 és 2011 között irányító politikust, akit 2011-ben az ún. arab tavasz elűzött a hatalomból, és 2017-ig börtönben volt kilencvenegy éves korában érte a halál.

Bölcs, derűs mesemondónk

Ha nem is ismertük személyesen, családtag volt. Bensőséges terekben, helyzetekben vannak jelen történetei és alakjai: gyerekszobában, esti mesénél. Csukás István az ártatlanság szerzője.

Hétre emelkedett a halottak száma Olaszországban

Immár heten veszítették életüket, ebből hatan az északnyugat-olaszországi Lombardia tartományban a koronavírus okozta fertőzés nyomán, mindannyian idős, más betegségben is szenvedő emberek voltak – jelentette az Ansa olasz hírügynökség hétfőn. A végleges adatokat a katasztrófavédelem a következő órákban közli.

Elhunyt Göröcs János, a Titi

Ahhoz a korosztályhoz tartozott, amelynek a pályafutása szinte összeért Puskásékéval, s még inkább ahhoz, amelynek tagjai még a világ legjobbjai szintjén futballoztak.

Elhunyt Göröcs János

Az Újpest legendás, olimpiai bronzérmes, 62-szeres válogatott labdarúgóját nyolcvanéves korában, vasárnap este, budapesti otthonában érte a halál.
457 cikk 1/46 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …