Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 24., szombat, Salamon napja
HÍR TV – InformátorBrutális tömegoszlatások 2006. október 23-án.

Címke: Heavy Metal

11 cikk 1/2 oldal

A lelakatolt zongora

Volt pohárszedő Fradi-mezben, játszott Bachot rockereknek, aztán a beat nevű tiltott gyümölcs lett a végzete, fél évszázada van színpadon. Sal Endre interjúja Balázs Fecóval a Mandiner.hu-n.

Csaták, királyok, nagy hadvezérek

A Sabaton arról híres, hogy történelmi témákról énekelnek, és nemcsak a svéd történelemről, hanem minden olyan történelmi eseményről, amit érdekesnek találnak.

Bruce Dickinsonnal a kocsmában

A magyar standuposoknak volna mit tanulniuk Bruce Dickinsontól, az Iron Maiden énekesétől, aki múlt szombaton angol nyelvű előadást tartott a kongresszusi központban.

Edzettek és ellenállók

A Road a hazai rockéletben az egyik legaktívabb formáció, munkásságuk tizenöt éve alatt három arany- és két platinalemezt is letettek az asztalra.

Én meg ordítom: Élni a jó!

Az idén egy híján harmincéves Omen azon kevés zenekar közé tartozik, amely a klasszikus magyar heavy metal hagyományokat követi. Nemrég jelent meg Halálfogytiglan című nagylemezük.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …