Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: hír tv

343 cikk 1/35 oldal

Csörte: A Páneurópai Pikniktől az önkormányzati választásokig

Gazdasági, hadügyi és migrációs témák kerültek terítékre Orbán Viktor és Angela Merkel hétfői találkozóján. A német kancellár a páneurópai piknik 30 évfordulója alkalmával érkezett Magyarországra és elismerően beszélt hazánkról.

Keménymag: Semmi menthető nincs az MSZP-ben

A Keménymagban szó volt még a tusványosi tábor zenei kínálatáról, és arról, miért nevezte Trump elnök a radikális baloldal gyogyósainak az antifát.

Lánczi Tamás: A liberalizmus nincsen jó bőrben

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt a XXI. Század Intézet igazgatója, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszédéről és annak hatásairól beszélt.

Önkormányzati képviselői helyért indul Nagy Blanka

Önkormányzati képviselő akar lenni Nagy Blanka Kiskunfélegyházán. A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségi tájékoztatója, amiből kiderül, hogy a szocialisták támogatják a köztársasági elnököt korábban obszcén módon becsmérlő lányt. Megkerestük a nemrég érettségizett lányt, aki elismerte, hogy nem csak az MSZP, de mások is felsorakoznak majd mögötte.
343 cikk 1/35 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.