Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: hír tv

292 cikk 1/30 oldal

Keménymag: Miért Dezse Balázs legyen a főpolgármester?

A Hír TV Keménymag című műsorának eheti adásában újabb részletek derültek ki az ellenzéki főpolgármester-jelölt előválasztásról. Emellett szó esett többek között a rejtélyes MTA kéjszobáról is.

A Hír TV fotóit is jogtalanul használja Kálmán Olga

Hárította magáról a felelősséget Kálmán Olga, a DK főpolgármester-jelöltje azzal kapcsolatban, hogy jogtalanul használja kampányához az ATV és a Hír televízió felvételeit.

Rengetegen nézték a Bayer Show-t a Hír TV-n

Bayer Zsolt műsorát közel 200 ezren követték tegnap. Az adás nagyon magas, 3,8 százalékos közönségaránnyal ment a teljes, felnőtt lakosság körében.

Csörte: A kulisszák mögött elképesztő helyezkedés folyik

Közösségi közlekedés, egészségügyi fejlesztések és környezetvédelem. A témák szinte ugyanazok, az ígéreteket tekintve viszont egymásra licitálnak a jelöltek az ellenzéki előválasztáson. A verseny csütörtökön indul és nagy kérdés, hogy a választók mit néznek majd. A rátermettséget, az ismertséget, esetleg a népszerűséget. Közben pedig úgy tűnik egyre inkább esik szét a kormányellenes politikai tömb. Mindeközben újabb uniós csúcs előtt állnak az országvezetők. A kérdés, hogy kik foglalhatják el a fontosabb pozíciókat a közösségen belül és hogyan tudja érvényesíteni a magyar érdekeket már ebben is a Fidesz. A Hír TV Csörte című műsorában Szakonyi Péter, Horn Gábor, Tóth Erik és Gajdics Ottó voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Bánki Erik: Komoly béremelkedés jöhet 2020-ban

– Amióta a kormány az adócsökkentés útjára lépett, fokozatosan fehéredik a gazdaság és egyre több bevételre tesz szert az államkassza – jelentette ki az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke.

Az objektív újságírás netovábbja – Kálmán Olga

A magát független és objektív újságírónak mondó volt tv-s műsorvezető, korábban tagadta, hogy valaha politikai pályára tévedne, de Dobrev Klárának nem tudott ellenállni és elfogadta a felkérést.
292 cikk 1/30 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.