Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: hír tv

338 cikk 1/34 oldal

Nonszensz tiltakozni valami ellen, ami nincs is

Ezen a héten is rendhagyó volt a Hír TV Sajtóklub című műsora, annál is inkább, hiszen Bayer Zsolt helyén most Huth Gergely ült, Huth Gergely helyett pedig Bayer Zsolt jelentkezett be Skype-on.

A Hír TV adományoz a kórháznak

Fontosnak érezzük, hogy a válságon nyerészkedő és/vagy a jövőjükért rettegő médiumokkal szemben emberséget mutassunk – áll közleményükben.

A plusz pánikkeltésnek nincs itt a helye

Újabb szigorítást vezetett be a kormány a koronavírus miatt. De még mindig sok a kérdés a végrehajtásukat illetően. Maradjunk otthon – hangzik el a tanács, de hogyan tanítsuk mi magunk gyermekeinket, menjünk-e sétálni a szabadba, hogyan védekezzünk és hogyan tálaljuk mindezt a gyereknek? Ezt a témát járták körül a hölgyek, név szerint Kunfalvi Nóra újságíró, Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója M. Dobos Marianne műsorvezetése mellett a Címlap tegnapi adásában.

A koronavírus-válságra nemzeti szintű a válasz

A koronavírus-járvány rámutatott, hogy csak a nemzet a fontos, az a gondolat megbukott, hogy létre kell hozni európai egyesült államokat – hangzott el a Hír TV Sajtóklub című műsorában. Ezúttal is Huth Gergely, Bencsik András és Gajdics Ottó folytatott egyedi hangvételű elemzést Bayer Zsolt műsorvezetése mellett.

Egy hétvégéje volt az oktatásügynek a felkészülésre

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár volt a vendége, aki többek között az új digitális tanrend bevezetésének körülményeiről és annak fogadtatásáról beszélt Velkovics Vilmos műsorvezetővel.
338 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …