Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: hír tv

245 cikk 1/25 oldal

Nagyon erős keresztényellenesség van Franciaországban

„Jelenleg a legnagyobb veszély, ami a Notre-Dame-ot fenyegeti, hogy korunk lelkületét kifejező módon fogják felújítani” – hangzott el Czopf Áron újságírótól. Almássy Ferenc francia-magyar újságíró arra hívta fel a figyelmet, hogy 2018-ban átlagban napi három templomot támadtak meg Franciaországban és ez a szám folyamatosan növekszik. A Hír TV Terc című műsorában Földi-Kovács Andrea és vendégei arról is beszéltek mi tehet a franciaországi keresztényellenességről?

A dzsihadisták ott támadnak, ahol gyenge a védelem

A Hír TV Heti terror című műsorának szerdai adásában a kegyetlen Srí Lanka-i terrortámadások kapcsán arról beszélgettek szakértő vendégeink, hogy valóban az Iszlám Állam terroristái követték-e el a merényleteket és miért a keresztény közösségeket támadják?

Sajtóklub: Európa az utolsó órában van

Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint nincsenek véletlenek, a Notre-Dame tragédiája mögött sokkal mélyebb, lelki okok húzódnak.

Keménymag: A Gyurcsány-Dobrev saga hasonlít a Clinton sagára

A Hír TV Keménymag című műsora összeszedte az elmúlt 30 év legjobb miniszterelnökének nevezett Gyurcsány Ferenc legjobb pillanatait, amelyből kiderült, hogy el lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni minket, nem kell félni, nem fog fájni, mi az, hogy, nagyon is. Nem maradhatott ki Dobrev Klára és spontán megrendezett színpadi szereplése sem, amit Jeszenszky Zsolt amerikai stand up fellépőkhöz hasonlított.
245 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.