Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: hír tv

162 cikk 1/17 oldal

Egy leszámolásos eseménysorozat következik

Hiányosságokra derült fény a francia rendőrségnél a párizsi késes támadás miatt. Vajon rendszerszintű problémáról van szó? A Hír TV Heti terror című műsorában szó lesz arról is, hogy terrortámadás volt-e a németországi Limburgban elkövetett teherautós incidens.

Csörte: Az emberek nagy része már tudja kire fog szavazni

Célegyenesbe fordult a kampány, és ami a minőségét illeti, hagy némi kívánnivalót maga után. Szexbotrányok, korrupciós vádak mindenhol, közben ellenzéki együttműködések bomlanak fel és egymásnak feszülnek helyi és országos pártvezetők. És ami sokakat foglalkoztat: ki lesz a főpolgármester? Mert bizony mindenki mást gondol. Esélylatolgatás az utolsó pár napban a Hír TV Csörte című műsorában.

Nagy Gábor Tamás: Megvédjük az önkormányzati bérlőinket

Nincs napirenden az önkormányzati lakások állami tulajdonba vétele, az erről szóló híresztelések rémhírek – erősítette meg Nagy Gábor Tamás, az I. kerület kormánypárti polgármester-jelöltje.
162 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …