Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: hír tv

219 cikk 1/22 oldal

Álcivilek nem részesülhetnek a forrásokból

Ha egy civil szervezet az előírások szerint nem hozza nyilvánosságra külföldi forrásait, akkor a kormányzat az ügyészségnek jelzi a törvénysértés tényét – mondta Szalay-Bobroviczky Vince.

Angard: saját fundamentumával megy szembe a baloldal

Súlyos politikai ára lesz az ellenzéki következetlenségnek – mondta Gajdics Ottó az ECHO TV Angard című műsorában annak kapcsán, hogy Karácsony Gergely a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta: nem nácizmus, ha valaki zsidókat listáz. Egy olyan ember, aki a hatalomért cserébe szembemegy a korábbi elveivel, nem alkalmas városvezetőnek – jelentette ki a Karc FM főszerkesztője.

Elégtétel ez a javából

Hát eljött ez a nap is! A Hír TV után a Magyar Nemzetet is visszafoglalta a jobboldal. Vissza. Nem pedig el. Mert félreértés ne essék, mindkettő a miénk volt.
219 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.