Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 6., péntek, Miklós napja

Címke: hír tv

221 cikk 1/23 oldal

Credo: Ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás

Magyarországon ma valós rettegés van és közel sem az a fajta, amiről Dobrev beszélt, hanem olyan, hogy esetleg megdobálják vagy megkövezik azt, aki Szentmiséről lép ki – hangzott el a Hír TV-ben.

Csörte: Az unión belül is megjelentek a kritikák

A migráció kérdésében 2015-ben sem volt gyors és határozott a döntéshozatal, többek között ezért is épült meg a magyar kerítés – idézte fel a Hír TV-ben G. Fodor Gábor.

Keménymag: Ellenzéki taktika

A baloldal rátelepedett a klímaváltozás ügyére, amivel tulajdonképpen csak látványpolitizálnak, míg a jobboldali kormányok cselekszenek – vélekedtek a Hír TV műsorában.

Címlap: Nők vezető pozíciókban

A Címlapban Jobbágyi Zsófia a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Kunfalvi Nóra újságíró és Párkányi Eszter az Alapjogokért Központ elemzője voltak M. Dobos Marianne vendégei.

Sajtóklub: Leesett a hó, Budapest összeomlott

Most, hogy Karácsony Gergely a főpolgármester, ez a téma a baloldali sajtóban kevesebb hangot kapott. Ezzel az aktuális hírrel kezdte a műsort Bayer Zsolt.
221 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …