Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: hír tv

285 cikk 1/29 oldal

Bezsongtak

Az önkormányzati kampányban még nem szerepelt, hogy Pikó András józsefvárosi polgármesterjelölt csapata megválasztása esetén méheket telepítene a kerület buszmegállói mellé.

Keménymag: Az ellenzék nem vitázik, hanem provokál

A Hír TV Keménymag című műsorának tegnapi adásában szó volt Karácsony Gergely első 100 napjáról, a Pécs Pride-ról, a gyöngyöspatai romaügyről és a börtönbizniszről.

Sajtóklub: Aki ilyet csinál, az nem újságíró

A Hír TV műsorának újságíró résztvevői többek között megbeszélték az elmúlt héten nagy hullámokat kavaró gyöngyöspatai iskola kártérítési- és a miskolci kórházi ügyet.

Letiltotta a Facebook a Hír TV videóját

Az oknyomozó műsor ezúttal Gyöngyöspatán forgatott, ahol a helyi romák arról beszéltek, hogy mire költenék az iskolai szegregáció miatt megítélt 100 millió forintos pénzösszeget.

Hallgass az ősökre, fütyülj a zöldekre!

Ferencz Orsolya és Szánthó Miklós egyetértett abban, hogy a balliberális oldal – mely most kívül zöld, de belül még mindig piros – politikai termékként használja a klímaváltozás ügyét.

Bűnözőknek nem fizet tovább az állam

Magyar György titkolja, hogy mekkora bevételre tett szert ügyvédi irodája a börtönbizniszből. Közben Tuzson Bence bejelentette: a továbbiakban a magyar állam nem fog kártalanítást fizetni a bűnözőknek.
285 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …