Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 18., vasárnap, Ilona napja

Címke: honvéd

114 cikk 1/12 oldal

Frusztrációk egy focimeccsen

Száz év távlatából még mindig hangos dühvel próbálják túlkiabálni lelkiismeretüket, maguknak is magyarázni az igazságtalanságot.

Együtt menekülnének

Idén április óta, amikor Szergej Rebrov edző elkezdte „jegelni” Lanzafamet, aki nem vette jó néven a mellőztetést, és a Paks elleni meccs után ezt az ukrán tréner tudomására is hozta.

Mindent elpuskázott a Puskás

Akadtak szép megmozdulások az NB I 2. fordulójában, csak a Debrecen és a Paks tudott élni a hazai pálya előnyével, a Puskás Akadémia pedig saját magát verte meg a Mol Fehérvár ellen.

Óvás után

Egy magyar és egy román csapat meccsén senki sem fog fennakadni, nem vált ki szolidaritást a futball többi szereplőjéből, szóval csak nekünk, magyaroknak fáj majd egy ideig ez az eset.

Hiányzik a honvédos érzés

Kozma Mihály háromszoros gólkirály, olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnoki negyedik helyezett, a Bp. Honvéd örökös bajnoka, aki a 110 éves kispesti klubot játékosként, edzőként és vezetőként is szolgálta.

A Torino csak a papírformát érvényesítette

Nyert a Mol Fehérvár, döntetlent játszott a Bp. Honvéd, kikapott a Debrecen – felemás teljesítményt nyújtottak tehát a magyar csapatok az Európa-ligában csütörtökön.

Két meccs, de csak egy gól

Előnyt és gólt sem szerzett a Bp. Honvéd a román Craiova ellen a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének második fordulójában. Remekül indult viszont a Mol Fehérvár.
114 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.