Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: identitás

20 cikk 1/2 oldal

Magyarnak lenni életre szóló élmény

Egy egészséges nemzeti kultúrának sajátosnak és összetéveszthetetlennek kell lennie, saját kérdésekre saját válaszokat kell adnia.

A Momentum identitástipró ideológiája

Azokat az értékeket, amelyeket elődeink csendes hangyamunkával megteremtettek, a momentumosok most zsetonként herdálják el az egyre mélyebbre züllő európai politikai kaszinóban.

Jobban ragaszkodnak identitásukhoz a walesiek

A walesi lakosok akarata ellenére tegnap másodszor is elutasította a helyi parlament azt, hogy a walesi nemzetgyűlést a jövőben egyetlen névvel illessék: Senedd.

Állásfoglalást tettek közzé a nemzeti régiókról

A Nemzeti Összetartozás Bizottsága biztatta az anyaországi és a külhoni nemzetrészekben élő magyarokat, hogy a polgári kezdeményezést aláírásukkal minél nagyobb létszámban támogassák.

Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok

A digitális ügymenet kisebb cégek esetén is milliós költségcsökkenést jelenthet a papíralapúval szemben, míg állami szinten milliárdos megtakarításról lehet beszélni.

Tusványos: Cél a magyar identitás megerősítése

2018–2022 között a nemzetpolitika alapcélkitűzései: az identitás erősítése, a családok támogatása és a versenyképesség erősítése az egész Kárpát-medencében – mondta Potápi Árpád János.

Összekötni, ami összetartozik

A diákok nemzeti identitásának erősítését számos intézkedéssel segíti elő a kormány. Ez a tematika nemcsak az iskolai tanterveket szövi át, tavaly óta az óvodai nevelési feladatokat is.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …