Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja
HÍR TV – Sajtóklub:Gyurcsány a Momentumot is le akarja nyelni

Címke: identitás

23 cikk 1/3 oldal

Angela Merkel pusztító mérge

A rasszizmus ideája tartja fenn az egész jelenlegi német kormányzatot, hiszen mindig rá tudnak mutatni Berlinből az AfD embereire, lám, ők a rasszisták, tőlük kell óvakodnotok, szavazzatok ránk.

Magyarnak lenni életre szóló élmény

Egy egészséges nemzeti kultúrának sajátosnak és összetéveszthetetlennek kell lennie, saját kérdésekre saját válaszokat kell adnia.

A Momentum identitástipró ideológiája

Azokat az értékeket, amelyeket elődeink csendes hangyamunkával megteremtettek, a momentumosok most zsetonként herdálják el az egyre mélyebbre züllő európai politikai kaszinóban.

Jobban ragaszkodnak identitásukhoz a walesiek

A walesi lakosok akarata ellenére tegnap másodszor is elutasította a helyi parlament azt, hogy a walesi nemzetgyűlést a jövőben egyetlen névvel illessék: Senedd.

Állásfoglalást tettek közzé a nemzeti régiókról

A Nemzeti Összetartozás Bizottsága biztatta az anyaországi és a külhoni nemzetrészekben élő magyarokat, hogy a polgári kezdeményezést aláírásukkal minél nagyobb létszámban támogassák.

Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok

A digitális ügymenet kisebb cégek esetén is milliós költségcsökkenést jelenthet a papíralapúval szemben, míg állami szinten milliárdos megtakarításról lehet beszélni.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …