Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: ingatlanpiac

50 cikk 1/5 oldal

Ingatlanpiac: még nem történt meg a zöldfordulat

Még mindig többségben vannak az eladott lakásoknál, családi házaknál, nyaralóknál az energiafaló ingatlano.k – derül ki az Ingatlan.com legfrissebb összeállításából

Rövidebb ideig kell félretenni egy új lakáshoz

Jelentősen csökkent az az időszak, amelyet az új lakás vásárlását, vagy a meglévő felújítását tervezők megtakarításra fordítanak, annak ellenére, hogy az ingatlanárak és az építési költségek időközben drasztikusan megemelkedtek – derül ki az OTP Bank által megrendelt kutatásból.

Nő az érdeklődés a falusi családi házakra

Az elmúlt évek kiugró mértékű áremelkedése, továbbá a kistelepülési használt ingatlanok vásárlására is fordítható falusi csok megjelenése érezhetően több vevőt visz a családi házak felé.

Elérhették a csúcsot a panellakások

Gyakorlatilag nem lehet már négyzetméterenként félmillió forint alatt panellakást venni Budapesten, de az előző évek kirívó drágulása a vidéki nagyvárosokban is érezteti hatását.

Ötvenhatmillió forint egy panellakásért

Számtalan rekord született tavaly az ingatlanpiacon. Ezúttal az Otthon Centrum (OC) gyűjtötte össze a legérdekesebb üzleti eseteket.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …