Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: japán

623 cikk 1/63 oldal

Rekordáron adtak el egy sárgadinnyét Japánban

Soha nem látott áron, kereken ötmillió jenért (13,3 millió forint) adtak el egy pár prémium minőségű sárgadinnyét pénteken, a szezon első aukcióján Japánban, Hokkaido szigetén.

Keleti névsorrenddel nyit a Reiva-korszak

A jövőben a keleti névsorrend szerint használhatja a japán neveket a nemzetközi média, miután az ország vezetése a helyi tradíciók figyelembevételére szólította fel a sajtót.

Aranyút

„A gésa művészt jelent. Olyanok vagyunk, mint az operaénekesek vagy a balett-táncosok, azzal a különbséggel, hogy mi egész életünkben művelhetjük a mesterségünket”.

Az amerikai és a kínai elnök várhatóan júniusban találkozik Japánban

Donald Trump amerikai és Hszi Csin-ping kínai elnök várhatóan június végén, a G20-as csoport Japánban tartandó csúcstalálkozóján találkozik egymással – mondta Larry Kudlow, az amerikai elnök gazdasági főtanácsadója vasárnap a Fox televíziónak adott interjújában.
623 cikk 1/63 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.