Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: játék

9 cikk 1/1 oldal

Csak biztonságos játék kerülhet a karácsonyfa alá

Miközben a család kisebb tagjainak szereznének örömet, sokan nem veszik számításba, hogy a felkapott vagy olcsón kínált, ám nem megfelelő játékok akár a sérülésveszély kockázatát is magukban hordozzák.

Vert sereg

Észrevétlenül ért véget Batumiban a sakkcsapat Európa-bajnokság, igaz, az sem érte el a sportrajongók ingerküszöbét, hogy elkezdődött.

Történelmi napokat rendeznek Szentgotthárdon

Történelmi napokat rendeznek a törökök ellen vívott 1664-es győztes csata emlékére csütörtöktől három napon át Szentgotthárdon. A rendezvényen a csata ihlette új társasjátékot is bemutatják.

Elsősegélyre tanít egy flipperjáték

Különleges flipperjátékot fejlesztett ki a Magyar Vöröskereszt fővárosi szervezete: a First Aid Game a szórakozás felől közelíti meg az újraélesztés kérdését, az új eszközt gimnáziumokba, egyetemekre, fesztiválokra szeretnék elvinni – írta a Magyar Hírlap szerdán.

Forradalmasítaná a Google a számítógépes játékpiacot

Idén a Google is belecsap a játék­iparba, miután beindítja az eddig nem létező streamszolgáltatását, amitől a leginkább keresőjéről ismert óriásvállalat a piac alapvető átalakulását várja.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …