Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Csörte:Karácsony még mindig harcol a kormánnyal

Címke: Jávor Benedek

31 cikk 1/4 oldal

Ők acsarkodnak, mi fizetünk

Az ellenzék lejáratókampányai sokba kerülnek a magyar kis- és középvállalkozásoknak.

A politikus nők kettős mércéje

Úgy, ahogy Niedermüller Péter, úgy Jávor Benedek kijelentésének sincs következménye az ellenzéki oldalon! Műsorunkban szó volt a politikusi nők kettős mércéjéről, illetve arról, hogy az MSZP, miként próbál túlélni és segít-e az, ha Kunhalmi Ágnes társelnök lesz. A Hír TV Címlap című műsorának vendégei Vincze Emília, a Pesti Srácok vloggere, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Ambrus-Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak, a műsorvezető M.Dobos Marianne.

Petíciót indítottak Jávor Benedek menesztéséért

A Mindennapok Női Szemmel Egyesület online petíciót indított, hogy a főpolgármester vonja vissza Jávor Benedek megbízatását, aki szerintük méltatlanná vált a közéleti szerepvállalásra.

Karácsony hallgat

A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt, hogy mentse fel pozíció­jából a főváros brüsszeli irodavezetőjét, Jávor Benedeket, a Novák Katalinra nézve sértő, szexista Twitter-bejegyzése miatt.

Jávor alpári módon támadta Novákot

Felháborító, szexista Twitter-bejegyzésben kommentálta Novák Katalinnak egy Silvio Berlusconival közös fotóját a Párbeszéd politikusa.

Zöldeket beszél

Karácsony Gergely főpolgármester nem felejtette el talajt fogott elvtársát Jávor Benedeket, sőt bevette őt is a szaftosba.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …