Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: kártérítés

61 cikk 1/7 oldal

Biztosítási tévhitek a koronavírussal kapcsolatban

A kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosítások ugyan nem térítenek a vírussal összefüggésben, ám minden más típusú baj, ahogy korábban, ebben az időszakban is bekövetkezhet.

Pénzhez jutnak a károsult gazdák

A legnagyobb területen az aszály pusztítása okozott gondot, ezért a megítélt és kifizetett kárenyhítő juttatás összegének jelentős része aszálykár után jár a gazdáknak.

Kitűzték a tárgyalást a százmilliós gyöngyöspatai ügyben

A Debreceni Ítélőtábla korábban úgy ítélkezett, hogy jogellenes elkülönítéssel az alperesek, így a helyi önkormányzat megsértették a tanulók egyenlő bánásmódhoz való jogát, vagyis a személyiségi jogaikat.

Nem fizetnek kártérítést a biztosítók a lemondott utak miatt

Az útlemondás olyan tétel a biztosításban, amely akkor lép életbe, ha magával a biztosítottal vagy közvetlen hozzátartozójával történik valami, ami miatt nem tud elutazni. Nem vonatkozik a storno biztosítás arra, ha valaki a járványtól tartva mondja vissza az utazást.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …