Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 13., szerda, Szilvia napja

Címke: kártérítés

27 cikk 1/3 oldal

Megint kártérítést kap Galambos Lajos

A Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatója a szocialista-liberális kormányok titkosszolgálatait megrengető, kémper néven elhíresült büntetőügy fővádlottja volt.

Olaszliszka: három lincselő már szabad

Még öten töltik a büntetésüket, közülük hárman életfogytiglant azzal, hogy harminc év múlva vizsgálható meg a feltételes szabadlábra helyezésük lehetősége.

Pénzt hoz a konyhára, ha késik a járat

A nyáron többször is előfordult, hogy a légitársaságok törölték valamelyik járatukat, azonban tipikus eset volt, hogy az utasok számára nem világos, ki fizeti meg a kárt.

Kártérítést kapnak az utasok

A kártalanítási procedúrát a Taurus ­Reisen utasai esetében is megkezdte a Tunisair, a Taurus Reisen pedig az elveszített két éjszaka árát térítette vissza az utasoknak.

Amikor a hűség nem üzlet

Felhőszakadás nyomán támadó áradat elmossa a kerítést, áll a víz a lakásokban, az autók elmerülnek. Egyre többször kerül az ember olyan helyzetbe, amelyen olykor a biztosítók sem segítenek.

Kártalanítják a Kartago Tours utasait

Nagy sajtóvisszhangot kapott az a múlt héten történt eset, amikor a Tunis Air repülőgépének meghibásodása miatt többórás késéssel indult útnak a Budapest felé tartó tunéziai járat.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …