Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: keresetek

30 cikk 1/3 oldal

Gyorsult a keresetek emelkedése tavaly

A fizetések átlagosan 7,7 százalékkal értek többet 2019 decemberében az egy évvel korábbihoz képest. Elemzők tízszázalékos további keresetemelkedést várnak 2020-ra.

Program indul a foglalkoztatás ösztönzésére

Az országos átlagnál magasabb munkanélküliségi rátával rendelkező régiókban programot indít az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a foglalkoztatás ösztönzésére – jelentette be Bodó Sándor.

Hetedik éve töretlenül emelkednek a bérek

Schanda Tamás elsősorban a gazdasági növekedésnek és az adócsökkentéseknek tulajdonítja a csaknem hét éve tartó bérnövekedést, és arra számít, hogy idén az átlagkeresetek legalább nyolc-kilenc százalékkal emelkednek.

A vártnál jobban nőttek tavaly a bérek

Ismét felülmúlta a várakozásokat a keresetek emelkedése: a bruttó átlagbér 11,6 százalékkal nőtt tavaly októberben az egy évvel korábbihoz képest, értékében pedig 8,5 százalékkal.

Alig lassul a keresetek növekedési üteme az idén

A keresetek tavalyinál valamivel enyhébb növekedésére számítanak az MTI-nek nyilatkozó elemzők az idei évben is, amiben a korábbinál nagyobb szerepet játszhatnak majd a kormányzati intézkedések.

Olcsón jutnak munkaerőhöz a cégek

A két számjegyű átlagkereset-emelkedés kisebb költséget emészt fel munkaadói oldalról, mint amennyit a dolgozó kézhez kap.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …