Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Címke: Kerpel-Fronius Gábor

23 cikk 1/3 oldal

Minden húron játszik

Megoszlanak a vélemények, hogy Karácsony Gergely népes főpolgármester-helyettesi csapatából ki a legkétségbeejtőbb figura, de az biztos, hogy Kerpel-Fronius Gábor nem esélytelen a versenyben.

Karácsony Gergely magányos kampánya

Kálmán Olga az előválasztás óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, amit nemrég egészségügyi okokkal magyarázott, a jelek szerint ez megakadályozza őt a Karácsony melletti korteskedésben is.

Átláthatóságot kérnek

Bár a momentumos Kerpel-Fronius Gábor a szellemóriások gyülekezetének mondott szabad demokratáknál kezdte, egyre több jel utal arra, ő maga nem tolongott, amikor az észt porciózták.

Cserepes virág Kálmán Olgának

Nem tudni pontosan, mikor kezdődött a műsor, de az biztos, hogy annak második felvonásában Gyurcsány Ferenc gondoskodott arról, hogy a helye ne maradjon üresen.

Káosz és alkalmatlanság a baloldalon

Karácsony Gergely győzelmével zárult a fővárosi ellenzéki előválasztások második fordulója, így az MSZP–Párbeszéd a csúfos európai parlamenti választási vereség után némiképp fellélegezhetett.

A NOlimpia fogta meg

Nem akar lemaradni a főpolgármester-jelöltek előválasztási cirkuszában a Momentum-jelölt, így aztán Kerpel-Fronius Gábor újabban minden létező helyen felbukkan.

Tarlós Istvánt erősíti a fővárosi előválasztás

A tájékozatlanságukról és az inkompetenciájukról tanúskodó kijelentéseket tettek az ellenzéki előválasztás főpolgármester-jelöltjei az ATV-n közvetített vasárnapi vitájukon.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …