idezojelek

Legyen ön is LMBTQ-s!

Anno vörös zászlókat kellett lobogtatni, most meg szivárványosakat. Gyuri bácsi IFA-kkal tolja nekik a dollárt, ám az sem elég.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
Fotó: "DAVID MALATINSZKY malaphoto.hu"

Ki ne tudná: megkezdődött az úgynevezett „LMBT történeti hónap” – délibábos szép hazánkban immár tizenegyedik alkalommal. Vigadjunk! A megnyitót maga Kerpel-Fronius Gábor celebrálta néhány napja. 

Mindez annyiból érdekes, hogy Kerpel-Fronius állítólag valamiféle főpolgármester-helyettes, aki az „átláthatóságért, részvételiségért, innovációért és fenntartható fejlődésért” felel (jelentsenek ezek bármit), ezért nyalja föl hó végén a közpénzt, nem pedig azért, hogy városalvezéri minőségében szexuális magánügyeket népszerűsítsen. Mégis ezt teszi. 

Ráadásul március végén Kerpel-Fronius munkahelyén, a haverjai által kis híján dobra vert Városházán bohóckodik majd az öt balliberális párt (DK, MSZP, Momentum, Párbeszéd, LMP) Sokszínű Magyarországért nevezetű parlamenti „munkacsoportja”, amely – szintén – mi mással foglalkozna, mint az LMBT-jogokkal.

 Megfigyelhető, minél több baloldali gittegylet, hímzőkör és filantróp tukmálja ránk a témát, minél több pénzt égetnek el rá, annál nagyobb elnyomatásról szól a mese, annál távolabbinak mondják az áhított végcélt: a genderkommunizmust; a tökéletes világot, amelyben mindenki „más”. Ki érti ezt?

Szóval „történeti hónap”. Olyasmi ez, mint anno a forradalmi ifjúsági napok. Egy idegen, elnyomó hatalom által a nyakunkba öntött, helyi ágenseik révén egyre erőszakosabban terjesztett, már-már a vallási fanatizmushoz hasonlatos őrület. Akkoriban Kun Béláékat meg a „fölszabadítókat” kellett ünnepelnünk márciustól április 4-ig – most meg olyan szexuális szélsőségeket, amelyeknek szigorúan a négy fal között, nem pedig a közéletben lenne a helyük. 

Anno vörös zászlókat kellett lobogtatni – most meg szivárványosakat. (Egy a fontos: ne a magyart!) Oda jutottunk, oda hitványult a politika, hogy a magyarországi ellenzéknek ez a legfontosabb témája, ez számukra az ország legégetőbb kérdése: pár ezer homoszexuális honfitársunk, illetve magát nőnek képzelő férfi és férfinak képzelő nő állítólag megtiport jogai. 

Vélemény hírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben senki sem tiporta meg a jogaikat, senki sem bántja, üldözi őket. Utoljára a Gyurcsány-rezsim idején érte támadás a vonulásukat. Az nem jogtiprás, hogy nem kapnak előjogokat, privilégiumokat, nem fogadhatnak örökbe, tudniillik a gyerek anyához és apához való joga a legfontosabb. Az sem jogtiprás, hogy óvodásoknak, kisiskolásoknak nem reklámozható ez az életmód. Látnivaló: az állítólag nem létező genderlobbi már rég nem az elfogadást követeli, vagy hogy ünnepeljük őket (megvalósult), hanem hogy mind legyünk olyanok, mint ők.

Kapcsolódó hír: az említett parlamenti munkacsoport külföldön óhajt kalapozni pénzügyi támogatásért. Gondolom, ugyanolyan „mikroadományokért”, mint legutóbb a választásokkor. (Amikor tizenketten – vagy hányan – dobták össze a négymilliárdot.) Naná! Ahogy mondani szokás: „kell a pénz lóvéra”. Mintha nem kapnának így is eleget. Gyuri bácsi IFA-kkal tolja nekik a dollárt, ám az sem elég.

Mindeközben a korrupciós botrányukból még ki sem vakarózott Cseh Katalin Brüsszelben azért lobbizik, hogy az unió gáncsolja el a magyar gyermekvédelmi törvényt.

 A minap közös fotózásra hívta az Európai Parlament strasbourgi épületébe azokat a balliberális pajtásait, akiknek hozzá hasonlóan nem tetszik a mi gyermekvédelmi törvényünk. Mintha a holland, belga, svéd liberálisoknak bármi közük volna a magyarok gyerekeihez. 

Cseh „érvelése” szerint az a fő baj a törvénnyel, hogy összemossa a pedofilokat az LMBTQ-sokkal. Kár, hogy a fényképezkedésre nem hívta el Daniel Cohn-Benditet, a „gyermekbarát” francia balliberálist vagy B. Zsoltot. Ők például sokat mesélhetnének erről a bizonyos összemosásról.

Borítókép: Kerpel-Fronius Gábor és Cseh Katalin (Forrás: Facebook/Kerpel-Fronius Gábor)

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Új Európa Mbappétól és társaitól

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Óceán, amely összeköt

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Üdvözlet Orwell állatfarmján!

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Pánikba estek a balliberális oldalon

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.