Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja

Címke: kilépés

222 cikk 1/23 oldal

Franciaország felkészült a brit kiesésre

Franciaország készen áll a megállapodás nélküli brexitre — erősítette meg Gérald Darmanin francia költségvetési miniszter Ouistreham kikötővárosban a Nagy-Britannia felé közlekedő kompjáratoknál tartott határőrizeti próbán az MTI szerint. 

Súlyosan érinti a brexit a spanyolokat

Spanyolország a brit turizmus első számú célpontja, miközben a spanyol befektetések elsősorban az Egyesült Királyságba irányulnak.

Közeledne az EU-hoz Boris Johnson?

Visszavonulót fújhat Boris Johnson, és Nagy-Britannia végül akár megállapodás útján is kiléphet az EU-ból október végén. Legalábbis erről beszélnek londoni források.

Johnson reménykedik az egyezségben

A brit miniszterelnök tegnap kijelentette: megállapodást szeretne az EU-ból történő brit kilépés feltételrendszeréről, és szerinte ez el is érhető a brexit október 31-i határidejéig.
222 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.