Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc napja
HÍR TV – CIVIL KÖRGyurcsány vagyonelkobzással fenyeget

Címke: költözés

9 cikk 1/1 oldal

Szabadtéri sorozatot indít Budapesten a Néprajzi Múzeum

Szabadtéri sorozatot indít Budapesten a Néprajzi Múzeum. A kezdeményezés célja új formában mutatni be a jelenleg költözés alatt álló múzeum gazdag gyűjteményét – közölte az intézmény az MTI-vel csütörtökön.

Új bázisokra költöznek a titkosszolgálatok

A KNBSZ egy korszerűsített budakeszi telephelyen, a polgári elhárítás pedig a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központtal közös új, Fehérvári úti központban kap helyet.

Elérhetőbb lenne vidéken a tudomány

Nemrégiben felmerült, miszerint a Magyar Természettudományi Múzeum Debrecenbe költözne, így a cívisváros fejlődése múzeumi és tudományos szinten is tovább gazdagodhatna.

Hat gyermekkel kezdtek új életet

Három éve a csongrádi Sáfrány család még öt gyermekkel tervezgette, hogy ötödik emeleti lakásából saját házba költözik. Az álmuk mostanra valóra vált.

Költözik az igazságügyi tárca

A kormányzat a minisztériumok elhelyezésének racionalizálására készül, így az Igazságügyi Minisztérium a Kossuth térről a Nádor utcába költözik – tudta meg a Magyar Nemzet.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …