Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 29., szombat, Szökőév napja

Címke: komló

16 cikk 1/2 oldal

Megújulnak a komlói hajléktalanellátó intézmények

Csaknem ötvenmillió forintból, európai uniós támogatás felhasználásával újítják fel és bővítik az otthontalanokat befogadó intézményeket Komlón – közölte a mecseki város önkormányzata az MTI-vel.

Felrúgják a régi egyezségeket

A kormánypárti polgármesterek igyekezete ellenére nehéznek ígérkezik a közös munka azokon a településeken, ahol a Fidesz–KDNP nem tudott többséget szerezni az önkormányzati választáson.

Az ellenzék polgármesterjelöltje győzött Jászberényben

Csakúgy, mint szűk egy hónapja, ezúttal is az összellenzéki jelölt győzött a megismételt polgármester-választáson Jászberényben, Komlón pedig Polics József (Fidesz–KDNP) marad a polgármester.

Tíz településen tartanak megismételt választást

A szavazás tíz település mintegy 30 ezer választópolgárát érinti, őket a helyi választási irodák a helyben szokásos módon tájékoztatták arról, hogy meg kell ismételni a négy héttel ezelőtti szavazást.

Tíz településen ismétlik meg a választást szabálytalanságok miatt

Tíz településen ismétlik lesz megismételt önkormányzati választás vasárnap a választási bizottsági vagy bírósági döntés alapján, egyebek mellett pénzfelajánlások, szabálytalan lakcímlétesítések, valamint a mozgóurnás szavazás szabályainak megsértése miatt.

Ismét választást tartanak Komlón és Pettenden

Baranya megye két településén, Komló egyik szavazókörében és Pettenden ismétlik meg az önkormányzati választást november 10-én, vasárnap – olvasható a Nemzeti Választási Iroda honlapján.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …