Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: könyv

250 cikk 1/25 oldal

Lebegés Provence-ban

A mediterrán francia tengerpart immár nemcsak a gazdagok, hanem mindenki üdülőhelyévé vált. A rohamos fejlődés sem tudta tönkretenni egyelőre Provence és a Riviéra varázsát.

Ománi írónő nyerte a Nemzetközi Man Booker-díjat

Jokha al-Harthi ománi írónő nyerte el Celestial Bodies című regényéért a tekintélyes Nemzetközi Man Booker-díjat, az írónő könyve az első arab nyelven írt regény, amely elnyerte az elismerést, Jokha al-Harthi pedig az első ománi női szerző, akinek művét angolra fordították.

Jutalmazás

Az öreg, poros, színes-szagos könyvek túl unalmasak? Csak célokra és ajándékokra van szükség, hogy a fiatal generáció is megszeresse a könyvek világát – állítja az OverDrive.

Mozivászonra kerül Klampár, a fenegyerek

Bár a budapesti vb-n asztaliteniszezőink már kiszálltak a versenyből, azért még szolgáltunk egy sztorival, ami felkeltette a pingpongvilág érdeklődését.

Gál Katalin: Tartják magukat a nyomtatott könyvek

Tartják magukat a nyomtatott könyvek, az online vásárlást egyre többen választják kényelmessége és a gyakori árengedmények miatt – mondta a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöke a Világgazdaságban és a Magyar Hírlapban csütörtökön, a Budapesti Nemzetközi Könyvvásár első napján megjelent interjúban.

A többség boltban vesz könyvet

Bár a webáruházakból is egyre többen rendelnek könyvet Magyarországon, a többség elsősorban a hagyományos könyvesboltokat preferálja, és a rendszeresen olvasók nagyjából harmada vásárol havonta vagy annál is gyakrabban – olvasható a Világgazdaság keddi kiadásában.
250 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.