Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: könyv

103 cikk 1/11 oldal

Varázslóvilág

A Harry Potter sikerének története majdnem olyan meseszerű, mint maga a regényfolyam. J. K. Rowling írónő nagyon mélyen volt, amikor elkezdte írni a 11 éves fiú kalandját.

Egy szobor árnyalatai

A köztéri alkotások egy része napjainkban gondozatlanul, az enyészetnek kiszolgáltatva áll, készítőik között méltatlanul elfelejtett és megtagadott művészek is találhatók.

Közlekedő tömeg

A Közlekedik a főváros című kötet szerzője mindvégig tárgyilagos, precíz, nyomokban sem PR-szagú, helyenként ironikus fogalmazásmódja inkább arra készteti az olvasót, hogy nevessünk önmagunkon.

Élet színpad és nézőtér határán

Turnai Tímea Gombár Judit gazdagon dokumentált életpályájának legfontosabb állomásait és fordulópontjait emeli ki egy-egy tömör, jelmeztervekkel és néhány fotóval gazdagon illusztrált fejezetben.

Törékeny bálvány

Az író laponként adagolja az olvasónak az érdekességeket Marilynről, a törékeny bálványról, akinél nem sokan küzdöttek jobban a szeretetért, a sikerért, a megbecsülésért és a hírnévért.
103 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …