Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: könyv

116 cikk 1/12 oldal

Átváltozások

Illusztrációt fejtegetni egyfajta keresztrejtvény. Az alkotó számíthat az előző művészgenerációkon edzett, gyakorlott olvasói szemre.

Életrajzi könyv jelent meg Carrie Fisherről

A színész és író Carrie Fisher összetett, szenvedélyes portréját rajzolja meg Sheila Weller új életrajzi kötete, amely Carrie Fisher: A Life on the Edge címmel jelent meg Amerikában.

Pontokba szedve

Nógrádi Györgyöt magabiztos nyelv- és országismerete is kiemeli az „általános szakértők” táborából. Ahogyan az is, hogy ha kell, el tud fordulni a német média politikailag korrekt fősodrától.

Az emberi butaság szakértője

Ma 60 éve annak, hogy elhunyt a kiváló embeributaság-szakértő, akinek könyve nem hiányozhat senki könyvespolcáról, aki kicsit is érdeklődik múltunk, jelenünk és jövőnk iránt.

Megjelent a Jankovics Marcellről szóló könyv

Megjelent a Jankovics Marcellről szóló könyv, amely a nemzet művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas alkotó tevékenységének legfontosabb területeit, legérdekesebb részleteit és összefüggéseit mutatja be. Az MMA Kiadó gazdagon illusztrált, mintegy 300 oldalas albuma részint jól ismert, részint korábban még nem közölt képekkel kelti életre Jankovics Marcell sokszínű életművét.
116 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …