Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: könyv

79 cikk 1/8 oldal

Álmoskönyv

Lehet-e vezényszóra aludni? Ha nem kacsa a hír, akkor az amerikai hadseregnek sikerült kidolgoznia pszichológiai módszert az öt percen belüli elalvásra.

Ha elindul Afrika…

Nálunk is megszületett az irodalomba foglalt vízió arról, milyen lehet a szép új muszlim világ Magyarországon. Réti László politikai akcióthrillere már a címében sem ad reményt az olvasónak.

Szájról szájra

Fennmaradhat a csók fizikai aktusa abban a korban, amikor elektronikusan is lehet csókot küldeni? Létezhet romantika a kibertérben?

Kicsomagolt diktatúra

Kormos Valéria könyvében – melynek címe és borítója is szimbolikus – kicsomagolja a legvidámabb barakk gondosan becsomagolt diktatúráját.

Egy újságíró a kék farkasok gyűrűjében

Az erdélyi származású Csáky Zoltán mögött 43 évnyi tévés-rádiós újságíró pálya áll, fontos szerepe volt a közelmúlt történelmi-mentalitástörténeti eseményeinek föltárásában.

Ahova nem fér be a lelkünk

Nagy tervekkel jöttem Rosmersholmba címmel jelent meg nemrég a Jelenkor Kiadó gondozásában Térey János (1970–2019) József Attila-díjas író, költő, drámaíró posztumusz kötete.
79 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …