Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 5., vasárnap, Vince napja
HÍR TV - troll:Diktatúrázunk, sajtószabadságot temetünk...

Címke: Kopasz Bálint

12 cikk 1/2 oldal

Tokióban hozhatjuk a riói szintet

Semmiképpen sem lennénk csalódottak, ha jövőre Tokióban a magyar sportolók megismételnék azokat az eredményeket, amelyeket idén elértek a különböző világversenyeken.

Kopasz Bálint jövőre akár duplázhat

Öt arany-, négy ezüst- és három bronzérem, az olimpiai futamokra szűkítve ugyanez a számsor kettő-egy-egy, az éremtáblázaton a harmadik, illetve az első hely; és persze tizenkét tokiói kvóta.

Kopasz Bálint az arany után egyből smaragdra hajt

A világbajnoki címe mellett olimpiai kvótát is szerző kajakos klasszis számított arra, hogy van esélye nyerni, mert az elmúlt hetekben, napokban nagyon jó formában érezte magát.

Kopasz Bálint és Lucz Dóra döntős, újabb négy kvótaszerzési esély elszállt

Szeged, 2019. augusztus 23., péntek (MTI) – A pénteki versenynap programja öt olimpiai szám középfutamaival zárult a szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, a magyar egységek közül kettőnek – a kajakos Kopasz Bálintnak és Lucz Dórának – sikerült beverekednie magát a szombati döntőbe. Férfi K-1 200 és C-2 1000 méteren, valamint női C-1 200 méteren a hazaiak ezen a vb-n nem szereznek tokiói kvótát.

Néhány beszólást el kellett viselnie

Gecső Tamás 22 esztendősen a szakág legerősebb nemzetét, a németet erősíti, már világbajnok, pedig hat évvel ezelőtt csak nyelvet tanulni utazott ki Berlinbe.

Kopasz arany-, Bodonyi ezüstérmes 5000 méteren

A magyar kajak-kenu csapat kilenc éremmel, négy arannyal és öt ezüsttel távozik a fehérorosz fővárosból, míg az egész küldöttségnek immár 12 dobogós helyezése, közte négy elsősége van.

Kopasz a kajakkirály Európában

Kopasz Bálint 22 évesen a döntő legfiatalabb résztvevője volt, és a felnőttek között első győzelmét aratta nagy világversenyen.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …