Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Publi Cafe:Lejáratások külföldi kapcsolatokkal

Címke: Kopp Mária Intézet

10 cikk 1/1 oldal

A roma nők rejtett erőforrásai, kincsei az országnak

Akik nemcsak anyai szerepükben, hanem munkában is jól helyt tudnak állni – jelentette ki a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten.

Újra népszerű a házasság Magyarországon

2019 első 11 hónapjában 62 ezer házasságot kötöttek, ami 27 százalékkal több, mint a 2018-as évben kötött házasságok száma.

Családbarát irodák kialakítását díjazzák

Fűrész Tünde hangsúlyozta, a vállalatoknál megjelenő családbarát szemlélet az egész társadalom, és a gazdaság szempontjából is komoly előrelépés.

Magyarország családpolitikai rangsor élén

Tizenkét szempont alapján értékelte 45 európai ország családpolitikai intézkedéseit a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családokért.

Töretlen a gyermekvállalási kedvünk

A gyermekvállalási kedvet mutató 1,49-es termékenységi arányszám 2016 óta stabilitást mutat, amely azt jelzi, hogy nemcsak egy egyszeri, esetlegesen bekövetkező hirtelen változás történt 2016-ban.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …