Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: Kormány

3980 cikk 1/398 oldal

Hatalmas siker a családvédelmi akció

Töretlen érdeklődés övezi a családvédelmi akciótervet, és július elseje óta már 12 ezernél is több család igényelte a különböző támogatásokat — számolt be róla Novák Katalin.

Könnyen elhelyezkedhetnek a fiatalok és a képzetlenek

Tovább támogatja a kormány a következő években a 25 év alatti fiatalok, valamint a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű csoportok elhelyezkedését a teljes foglalkoztatottság elérése érdekében.

Rászorulók százezrein segít a tűzifaprogram

A program a rezsicsökkentés részeként indult, és az ötezer lakosúnál kisebb települések pályázhatnak a támogatásra, hogy a lakosság egy részének térítésmentesen adhassanak tüzelőt.

Tények cáfolják Ungár Pétert

Az ellenzéki képviselő azt mondta, ezrek esnek majd ki az ellátó rendszerből, ezzel szemben viszont többen kapnak most ápolási díjat, és gyod-ot, mint korábban.

Ötmilliárd jut idén szociális tüzelőanyagra

A települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag-vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatására az ötezer lélekszám alatti önkormányzatok pályázhatnak.

Ötmilliárd jut idén szociális tüzelőanyagra

Pogácsás Tibor közölte, a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag-vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatásra az ötezer lélekszám alatti önkormányzatok pályázhatnak.

Minisztercserék Bukarestben

Teodor Melescanu külügyminiszter leváltásáról döntött tegnap a román kormányzó Szociáldemokrata Párt (PSD) végrehajtó bizottsága, miután Viorica Dancila miniszterelnök elégedetlen volt a tárcavezető munkájával. A döntéssel egyetértett a koalíció kisebbik pártja, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége is; ez utóbbi formáció jelölte Melescanut a miniszteri pozícióra.
3980 cikk 1/398 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.