Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 22., péntek, Cecília napja

Címke: Kormány

692 cikk 1/70 oldal

Gyermekvédelmi stratégiát készít a kormány

A gyermekjogok azt jelentik, hogy a fizikai, anyagi és lelki biztonságot nyújtunk nekik – fogalmazott Novák Katalin, majd hangsúlyozta: a gyerekek jogai a felnőtteknek és a döntéshozóknak kötelezettséget jelentenek.

Cseh Katalin, ön súlyosan téved!

A határon túli magyarok érdekeit a legjobban a románok, illetve a szlovákok képviselik? Miféle „elképzelés” ez Cseh Katalin pártjától? Tarthatatlan, nevetséges és naiv.

Megállapodott a kormány és az EMIH

Átfogó megállapodást kötött a kormány az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel (EMIH). A dokumentumot Semjén Zsolt és Köves Slomó írta alá hétfőn Budapesten.

Kormány: A magyar ellenzék áskálódása megbukott

Magyarország az EU bővítési és szomszédságpolitikai biztosi pozícióját kulcsfontosságúnak tartja az Európai Unió erősítése, a Nyugat-Balkán bővítése és a balkáni migrációs útvonal védelme szempontjából.
692 cikk 1/70 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …