Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: Kránitz Krisztián

12 cikk 1/2 oldal

Gyűlnek az ingatlanmutyik a kispesti polgármester körül

Kifizetődő Gajda Péter barátjának lenni Kispesten. Egyik régi, kedves ismerőse két értékes telekhez is kikiáltási áron jutott hozzá. Az egyiken azóta új építésű lakóparkot húztak fel.

Gajda az ész, ő a főnök

Gajda Péterhez sosem jutnak el a hatóságok – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a hangfelvételek készítője, akinek véleménye szerint a Lackner Csaba kezében látott, fehér port tartalmazó zacskóban kokain volt.

Az összeesküvés

2019 októberének elején felfokozott hangulat uralkodott az országban, az önkormányzati választások kampányfinisében a Borkai-ügy vetélkedett a Lackner-üggyel.

Életveszélyes egy kispesti óvoda udvara

Az egyik fát nemrég kivágták, ám több más veszélyes fa is maradt. Kiskorú veszélyeztetése miatt feljelentést tett az egyik szülő.

Drogpartik Kispesten

A Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott hangfelvételek szerint több kispesti szocialista politikus is rendszeresen kábítószert fogyaszthatott.

Asztráltestek

Annyi tanácsot adhatunk a szereplőknek, hogy hamar keressenek egy gondnokot állandóra a külföldi ingatlanokhoz, mert egy ideig nem lesz lehetőségük megjelenni ott személyesen.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …