Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: kuba

35 cikk 1/4 oldal

Értelmezési keret

Maradt idejük, hogy a segítséget hozókba rugdossanak.

Havannából várhat segítséget a világ

A szigetország állami gyógyszervállalata a hétvégén bejelentette: elegendő antivirális gyógykészítményük van ahhoz, hogy a koronavírus elleni harcban rosszul álló országokat is kisegítsék.

Az alelnök kéri az ellenzéki aktivista szabadon bocsátását

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter hétfőn a kubai kormányzathoz intézett levélben kérte egy ellenzéki aktivista azonnali szabadon bocsátását – jelentette be közleményében az amerikai külügyminisztérium.

Morales volt bolíviai elnök orvosi vizsgálatra Kubába utazott

Orvosi vizsgálatra Kubába utazott Evo Morales volt bolíviai elnök, aki választási csalás gyanúja miatt lemondani kényszerült és Mexikóba menekült – közölte pénteken egy, a politikushoz közelálló személy.

Légitilalom: leszállás csak Havannán

Az Egyesült Államok kormányzata megtiltja, hogy amerikai légitársaságok Havannán kívül más kubai városokba is közlekedtessenek járatokat – adta hírül Donald Trump elnök kabinetje pénteken.

Medvegyev megerősítette Oroszország Kubának nyújtott támogatását Havannában

Megerősítette Oroszország Kubának nyújtott támogatását havannai látogatásán az orosz kormányfő, aki – mint azt az EFE spanyol hírügynökség megjegyzi – egyelőre nem árulta el, hogy országa nyersolaj-szállítmányokkal vagy milyen egyéb intézkedésekkel próbálná segíteni az olajválság sújtotta szigetországot.
35 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …