Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: Kvangdzsu

45 cikk 1/5 oldal

Víz alatt, víz felett

A vízilabda jelentős része a néző számára láthatatlanul, és ami talán még nagyobb baj, érthetetlenül zajlik a meglehetősen bonyolult és szinte évente változtatott szabályok miatt.

Afrika ezúttal is besegíthetne

Nyolc férfi és három női úszónk javított az eddigi legjobb kvalifikációs eredményén a világbajnokságon, de a megszerzett kvóták számát nem ez befolyásolja.

Döntöttek Kenderesi Tamásról Dél-Koreában

Pénzbüntetés fejében kiengedik Dél-Koreából a szexuális zaklatással megvádolt olimpiai bronzérmes úszót, aki Sós Csaba szövetségi kapitány elmondása szerint csütörtökön érkezhet haza.

Hosszú keretbe foglalta a vb-t

Egyszer minden véget ér, így ez a maratoni hosszúságú, 17 napos vizes világbajnokság is itt, Kvangdzsuban, a pokoli párás hőségben.

Bohus és Sztankovics középdöntős

A szombat már az utolsó előtti napja a vb-nek. Sajnos, jutott olyan esemény erre a napra is – a hajnalra -, ami bejárta a világmédiát.

Érem helyett kabalababa

Ha már az olimpiai kvóta nem lehet meg, legalább éremmel utazzunk haza Kvangdzsuból. Ehhez pénteken meg kellett volna verni Ausztráliát a bronzmérkőzésen.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …