Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: lakáspiac

62 cikk 1/7 oldal

Eljött az olcsóbb albérletek kora

Mivel a turizmus bedőlésével a lakáshotelezés valószínűleg hosszú hónapokra kiesik, az elmúlt hetekben kiadó lakások százai jelentek meg a hagyományos albérlethirdetések között.

Szinte teljesen lefagyott a lakáspiac

A koronavírus terjedésének időszakában háttérbe szorulnak a lakásügyletek, a következő időszakban leginkább csak az egzisztenciális okokból szükséges adásvételekre lehet számítani.

A vevőknek kedvez az új helyzet

Érdekesen alakul eddig az új lakások ára az új évben, egyes elemzők szerint a vevők hosszú idő után alkupozícióba kerülhetnek a beruházókkal szemben.

Bérlakásprogram nagyvállalatokkal

Vállalkozói bérlakásszektor kiépítését javasolja a jegybank kezdeményezésére létrejött, kormányzati és piaci szereplőket egyaránt felvonultató tanácsadó testület.

Valóban bekövetkezett a lakáspiaci fordulat

Már a hivatalos adatok is azt mutatják, hogy a tavalyi év második felében erősen lefékezett a hazai lakáspiac. Megállt az áremelkedés, és a forgalom is jelentősen csökkent a nagyobb városokban.
62 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …