Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 11., hétfő, Márton napja

Címke: lakáspiac

40 cikk 1/4 oldal

Dominál a csok a házépítéseknél

Az engedélyezett átlagos hitelösszeg 9,1 millió forintra emelkedett, ami másfél millió forinttal több, mint egy évvel korábban.

Beértek az új támogatások

Egyre többen élnek a falusi csok adta lehetőséggel, emellett pedig a babaváró támogatás tízmilliói is megjelentek az adásvételekben.

Átalakul az új lakások piaca

Nőtt a kereslet és a kínálat is az új lakásoknál az elmúlt időszakban, ugyanakkor egyre több a kapacitáshiányból és az áremelkedésből adódó késés.

Pezsgést hoz a falusi csok

A falusi családi otthonteremtési kedvezmény (csok) júliusi bevezetésével a szokásos ingatlanpiaci szezonalitástól eltérően, a kistelepüléseken élénkült a piac.

Erős ősz várható a lakáspiacon

Az ősz, ezen belül is az október kiemelkedő időszak lehet az ingatlanok adás-vételében – írta pénteki számában a Világgazdaság az OTP Ingatlanpont helyzetelemzését idézve.

Fordulat jelei látszanak az ingatlanpiacon

A nyári hónapok rég nem látott folyamatokat hoztak: az elmúlt évvel összevetve csökkent az adásvételek száma, sőt a budapesti használt lakások iránti kereslet is mérséklődött.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …