Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 15., hétfő, Henrik, Roland napja

Címke: légszennyezettség

72 cikk 1/8 oldal

Milliárdos kárt okoz a szmog

A szürkés égboltnak a különféle üvegházhatású és egyéb káros gázoktól való megtisztítása nem csak a kínai nagyvárosok környékén élők életminőségére hatna kedvezően.

A városlakók egészsége forog kockán

Bár egyre erősebben érzékelhetjük a légszennyezettség káros hatá­sait, szakértők szerint a futurisztikus zöldvárosok kialakítása világszinten is várat még magára.

Ingyenes lesz a prágai tömegközlekedés a szmogos napokon

Ingyenessé teszik a közösségi közlekedést Prágában az erősen szennyezett levegőjű napokon, az intézkedés már a szmogriadó legalacsonyabb fokozata esetén életbe lép – jelentette be a cseh főváros önkormányzata.

Miskolcon mérsékelték a szmogriadót

Miskolcon mérsékelték a korábban kiadott szmogriadót – tájékoztatta a polgármesteri hivatal sajtóosztálya csütörtökön az MTI-t.

Javult a levegőminőség Szolnokon

Megszüntették Szolnokon a szmogriadó tájékoztatási fokozatát, amelyet szerdán rendeltek el – közölte a polgármesteri hivatal sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.