Keresés
Magyar Nemzet
2021. augusztus 2., hétfő, Lehel napja
HÍR TV - NAPRÓL NAPRAVitatható jelöltet támogat a DK.

Címke: Lőrinczy György

11 cikk 1/2 oldal

Kulturális kavalkádot ígér a Szentendrei Teátrum

A Hot Jazz Banddel közös, Dalok a lányszobámból című összeállításában új arcát mutatja Rost Andrea Kossuth-díjas szoprán: népszerű magyar slágereket és filmzenék áthangszerelt verzióit adja elő.

Átadták a Kultúrházak éjjel-nappal díjait

A Nemzeti Kulturális Alap számára kiemelt jelentőségű, hogy az országos ismertségű, nagy rendezvények mellett a vidéki és a kisebb települések kulturális életét is támogassa.

Értéket adni, közösséget teremteni mindennap

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat változatos és értékes programjai idén ismét egy teljes hétvégén át várják az érdeklődőket országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban.

Hazatért a Cziffra Központ

Úton van a Cziffra-központ címmel 13 állomásos országos kulturális rendezvénysorozat indult 2019 júniusától. A vándorkiállítás tegnap utolsó, budapesti állomására érkezett.

Találkozás az ismeretlen ismerőssel

Nevének és küldetésének megismerése céljából Úton van a Cziffra-központ címmel országos, tizenhárom állomásos roadshow-n mutatkozik be a Cziffra Művészeti Központ.

Országos turnén a Cziffra-központ

Kortárs roma festőművésznők alkotásaiból válogatott kiállítást csodálhatunk meg július 7-ig a szentendrei MANK Galériában.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége