Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 28., szerda, Szabolcs napja
HÍR TV - PUBLI CAFÉNem kell megijedni Brüsszel eljárásától

Címke: Magyar Nemzeti Bank (MNB)

32 cikk 1/4 oldal

A helyreállítási paradoxon

A magyar gazdaság 2021 második negyedévében újraindult és az idei év végéig el fogja érni a 2019. év végi teljesítményét.

Matolcsy György: A negyedik hadjárat

Az Országgyűlés 5,9 százalékos hiánnyal fogadta el a jövő évi költségvetést. A döntés hibás, mert feleslegesen épít be kockázatokat a magyar gazdaság működésébe.

Jól kezelik a bankok a babaváró hitelt

Magyar Nemzeti Bank hat bankot ellenőrzött, a kisebb hibák többségét még a felügyeleti ellenőrzés ideje alatt kijavították.

A digitalizáció csökkenti a költségeket

A technológiai fejlődéssel párhuzamosan a kibertámadások gyakorisága is növekedett – figyelmeztet az MNB az idei Fintech és digitalizációs jelentésében.

Fenntarthatóság kell a felzárkózáshoz

A zöldpénzügyek kategóriában a hazai teljesítmény kiugró az MNB zöldprogramja és az állami zöldkötvény-kibocsátások okán, de több területen van javítani való.

Márciusi rekord a lakáshitelezésben

Meghaladta a 100 milliárd forintot a folyósított lakáshitelek mennyisége, amire még nem volt példa a járvány kirobbanása előtti időszakban sem.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége