Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: magyarok

275 cikk 1/28 oldal

Késszúrás

Élmények, amelyek elválasztanak.

Hullottak a magyarok a cselgáncs-vb-n

Ungvári Miklós, Szabó Frigyes és Karakas Hedvig is helyezetlenül zárt a tokiói olimpiai kvalifikációs világbajnokság keddi versenynapján.

Gyűlik a búza a Magyarok kenyeréhez

A 19 megyéből és 12 határon túli régióból gyűjtött adomány több mint 80 ezer anyaországi, valamint határon túl élő rászoruló gyermek egészséges táplálását biztosítja majd.

Rossz a sajtónk: mi ezzel a baj?

Magyarország, a magyarok, a magyar kultúra csak akkor érdekes a hatalmas erők által mozgatott nemzetközi médiának, ha abból politikai hasznot húznak.

A Dunán túl

Szlovákiának van egy nagy létszámú, történelmi okokból egy tömbben élő, évezredes hagyományokkal rendelkező, saját kultúráját követő és arra nagyon büszke közössége.

Hosszú Katinka csúcsformában

Nincs okunk az idegeskedésre. Legendás úszónőnk ugyanis régi önmagát idézi. A háromszoros olimpiai bajnoknő kedvenc számát, a 400 méter vegyest 4:32.52 perces idővel nyerte.

Esterházy Jánosra emlékeztek a morvaországi Olmützben és Mírovban

Esterházy Jánosra, a felvidéki magyarság két világháború közötti, illetve második világháború alatti vezető politikusára emlékeztek szombaton a morvaországi Olmützben és Mírovban csehországi, szlovákiai és magyarországi magyarok.
275 cikk 1/28 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.