Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 10., péntek, Amália napja
HÍR TV – Publi CaféSzivárványkoalíciók vihar előtt.

Címke: Medgyessy Péter

11 cikk 1/2 oldal

Száz kínos nap

A 2018-as balos miniszterelnök-jelöltet bábként mozgató erők célja egyedül a kormány megbuktatása legkésőbb 2022-ben. Mindent ennek rendelnek alá.

Begyógyították 2004 fájó sebeit

Kikérem magamnak, hogy azok próbáljanak megbélyegezni, akik cserbenhagyták és szétverték a baloldalt! – jelentette ki a határon túli autonómiaügyekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott.

Mind feltámadt

Feltámadtak. Illetve ezek nem pusztulnak el sohasem. A reinkarnációik itt járnak közöttünk mindig, legfeljebb időnként háttérbe húzódnak, csendben maradnak.

A vasárnapi választás tétje

Az ellenzék válasza a kérdésre az, hogy ha győznek, akkor megbuktatják Orbán Viktort. Pedig ezen a választáson két szereplő egészen biztosan nem indul: Orbán Viktor és a magyar kormány.

Ítél a nép

Bele kell törődnünk, hogy a 2010 előtti világ politikusbűnözői nem vagy csak a legritkább esetben és rövid ideig gyarapítják Magyarország börtönnépességét.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …