Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: migrációs válság

19 cikk 1/2 oldal

Befuccsolt kvótarendszer

A migrációs válság szinte teljes egészében végigkísérte a Juncker-bizottság hivatali idejét, és könnyen lehet: hosszú távon is ennek gyatra kezelésével lesz majd azonosítható.

Európában félreértik Afrikát

Hölvényi György szerint nagyon fontos, hogy először is azt tudatosítsuk: az afrikai kontinens nem egy távoli, érdektelen földrész, amelyhez nekünk, európaiaknak semmi közünk nincs.

Küzd a határsértőkkel Törökország

Új cselekvési tervet fogadott el a minap Törökország az országot sújtó migrációs válság kezelésére, amely elsősorban az illegális bevándorlás megelőzését, illetve visszaszorítását tűzte ki célul.

Ismét a kvótákat erőltetik

Az uniós tagállamok néhány minisztere ismét informális találkozót tartott, hogy megpróbáljanak legalábbis átmeneti megoldást találni a Földközi-tenger felől Európára nehezedő migrációs válságra.

Szkeptikus felütés

Az előrejelzések szerint euroszkeptikus siker várható abban a két tagországban, amelyek polgárai ma, elsőkként járulnak az urnákhoz a négynapos európai választásokon.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …