Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: miniszterelnökség

59 cikk 1/6 oldal

Győztes időszak előtt áll a magyarság

Potápi Árpád János a hét végi magyar iskolák harmadik találkozóján ismertette a nemzetpolitikai államtitkárság tevékenységét a harminc országból érkező 114 iskolavezető előtt.

Budapesten találkoznak a diaszpóra pedagógusai

A találkozó fő célja, hogy a nemzetpolitikai államtitkárság a különböző pályázati lehetőségek és programok mellett szakmai fórummal is segítse a diaszpórában élő magyarságot.

Kivizsgálják a hat órát veszteglő gép ügyét

A repülőgépnek kedd reggel fél hétkor kellett volna felszállnia a kanári-szigeteki Gran Canariába, de végül dél is elmúlt, mire útnak indult. Az utasok a jókora késés ellenére sem szállhattak le a gépről.

Menteni az épített örökséget

A mai, túlzottan is virtuálissá váló társadalmunkban nagy jelentősége van a kézzelfogható értékmentő kezdeményezéseknek, amilyen a Népi építészeti program.

Válaszolt a kormány az UNESCO-nak

A budapesti világörökségi helyszín kezelése és megőrzése megfelelő, sőt több vonatkozásban más világvárosok számára is példaértékű lehet – közölte a Miniszterelnökség.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …