Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Címke: MLSZ

44 cikk 1/5 oldal

Willi Orbán nem játszhat Wales ellen

Willi Orbán, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója sérülés miatt nem játszhat a Wales elleni, továbbjutás szempontjából sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen jövő kedden.

Ruszkik, haza?!

Pontosan látja Csányi Sándor, hogy a szurkolókat nem korholni, hanem kérlelni kell. A magyar labdarúgás erejét elsősorban, sőt mindenekelőtt ők jelentik. Olykor nehéz velük, nélkülük viszont lehetetlen.

Súlyosabb büntetések jöhetnek rasszizmus esetén

„A Magyar Labdarúgó Szövetség csatlakozott ahhoz az UEFA-konvencióhoz, miszerint zéró toleranciát alkalmazunk a rasszizmussal szemben” – mondta Csányi Sándor, a MLSZ elnöke.

Két pohár víz

Ismét fellángolt a vita a műfüves pályák borítása körül, az Európai Unió 2022-től akár be is tilthatja a gumifelhasználást.

Játéktér

A magyar labdarúgó-válogatott zárt kapuk mögött kénytelen játszani az október 13-i Európa-bajnoki selejtezőt Azerbajdzsán ellen. A büntetés oka: a szurkolók rasszista viselkedése.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …