Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: munkavállalók

68 cikk 1/7 oldal

Alattomossá válhat a home office

Az otthoni munkavégzésre váltással járó újdonságokat egyre inkább a megszokás váltja fel, amely új kihívásokat jelent a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is.

A magyar munkavállalók félnek a stressztől

A magyarországi munkavállalók kerülik a fokozott stresszel járó területeket, miközben többségük a feszültséget a munkavégzés alapvető velejárójaként tartja számon – írja csütörtöki kiadásában a Világgazdaság, a Profession.hu friss felmérését ismertetve.

Piacképessé vált az egyéniség

Szinte teljes átalakulást okozott az elmúlt pár évben az állás­piacon a munkaerőhiány: immár a munkáltatók futnak az álláskeresők után.

Ma egyezkednek a buszosok és a vasutasok

Amennyiben a bértárgyalások kudarcba fulladnak, akkor is a bérajánlásnak megfelelő, nyolcszázalékos rendezésre számíthatnak a MÁV és a Volánbusz munkavállalói.

Soron kívüli higiéniai intézkedések a Volánbusznál

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, az országos tisztifőorvos és a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásai alapján a Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedéseket vezetett be utasai és munkavállalói védelmében – közölte a társaság.

Kiemelkedő évet zárt a 4iG

A pénzügyi eredmények mellett a cégcsoport jelentős növekedésről számolt be munkavállalói állományában is. 2019. december 31.-én már közel 600 saját munkavállalót foglalkoztatott a 4iG.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …