Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: munkavállalók

54 cikk 1/6 oldal

Milliós fizetésért is kölcsönöznek munkavállalót

Akár 1,5 millió forintot is megkereshet egy magasan képzett munkavállaló még akkor is, ha munkaerő-kölcsönzővel szerződik. A munkaerő-kölcsönzés ma is az egyik legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma.

Több már a családbarát munkahely

Az elmúlt tíz évben hazánk vállalatai sokat fejlődtek a gyermekvállalás utáni munkába történő visszailleszkedésben, de még mindig van bőven tennivaló.

Nincs egyezség a bérekről az Audinál

Újabb javaslatot tesz holnap a keresetek rendezésére a győri Audi dolgozóit képviselő szakszervezet azt követően, hogy a vállalat napokban tett bérajánlatát elutasította a munkavállalói oldal. Az Audi mind az alapbér növelésére, mind a juttatási keretek mértékére kevesebbet ajánlott, mint a szakszervezeti követelés, ugyanakkor a felek azt várják, a csütörtöki tárgyalási fordulón már közelednek az álláspontok. A szakszervezet kettő, az Audi négy évre állapodna meg, új elem lehet a foglalkoztatási garancia.

Totális sztrájk fenyeget a BKV-nál

A Világgazdaság értesülései szerint a szerda reggel 9 órakor tartott egyeztetés sem vezetett eredményre a BKV menedzsmentje és a cég szakszervezetei között.

Nem érdekli a dolgozó az ellenzéket

A kampányígéretek ellenére magukra hagyta a munkavállalókat az ellenzéki vezetés azokon a településeken, ahol ősszel átvették a hatalmat.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …