Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: nemi erőszak

17 cikk 1/2 oldal

Elkezdődött a nemi erőszakkal vádolt afgán migráns pere

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon ma tartották az első tárgyalási napot annak az afgán migránsnak a perében, aki a vád szerint megerőszakolt egy fiatal nőt tavaly szeptemberben Budapesten, egy gyorsétterem mosdójában. A rendőrség még aznap este elfogta a migránst Ausztriában, egy Frankfurtba tartó vonaton. A per a tanúk meghallgatásával kezdődött – írja az Origo.hu.

Gyerekeit erőszakolta meg a rendőrgyilkos

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség a rendőrgyilkosként ismert Németh István ellen. A vád szerint két gyermekét szexuális tárgynak tekintette.

A csend törvénye

Bangladesben a múlt héten hoztak ítéletet a közelmúlt legnagyobb felháborodást kiváltó bűnügyében. Tizenhat embert halálra ítéltek.

Amikor Budapest román kézre került

Vasárnap lesz száz esztendeje annak, hogy 1919. augusztus 4-én a román királyi haderő elfoglalta Budapestet. A következő százkét nap során a megszállók módszeresen kifosztották a magyar fővárost.

Lemondott a román belügyminiszter

A tisztségébe alig hat napja beiktatott tárcavezető azzal indokolta lemondását, hogy ezzel a gesztussal próbálja megmenteni a belügyminisztérium megtépázott tekintélyének maradékát.

Kegyetlen gyilkosság vált bukaresti kampánytémává

Az életfogytiglani börtönbüntetés és a kémiai kasztrálás lehetőségéről is népszavazást írna ki Viorica Dancila román miniszterelnök súlyos bűncselekmények büntetésére.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …