Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja

Címke: nemi erőszak

13 cikk 1/2 oldal

Amikor Budapest román kézre került

Vasárnap lesz száz esztendeje annak, hogy 1919. augusztus 4-én a román királyi haderő elfoglalta Budapestet. A következő százkét nap során a megszállók módszeresen kifosztották a magyar fővárost.

Lemondott a román belügyminiszter

A tisztségébe alig hat napja beiktatott tárcavezető azzal indokolta lemondását, hogy ezzel a gesztussal próbálja megmenteni a belügyminisztérium megtépázott tekintélyének maradékát.

Kegyetlen gyilkosság vált bukaresti kampánytémává

Az életfogytiglani börtönbüntetés és a kémiai kasztrálás lehetőségéről is népszavazást írna ki Viorica Dancila román miniszterelnök súlyos bűncselekmények büntetésére.

Harvey Weinstein 44 millió dolláros kártérítésben egyezett meg áldozataival

Harvey Weinstein, az őt szexuális visszaéléssel megvádoló nők, korábbi produkciós vállalatának vezetősége és a New York-i főügyész hivatala 44 millió dolláros (12,8 milliárd forintos) kártérítési megállapodásra jutott a Wall Street Journal csütörtöki cikke szerint.

Tíz évet kaphat az erőszakoló afgán

Vádat emeltek tegnap a 19 éves afgán migráns, Sarhadi Bilal Ahmad ellen, aki tavaly Budapesten megerőszakolt egy nőt, két másik áldozatát pedig szexuálisan molesztálta.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …