Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: nemzeti színház

141 cikk 1/15 oldal

Az alázat szakmai elvárás is

Bodrogi Gyulának valóságos ünnepsorozat volt az elmúlt hét, ugyanis a Kossuth-díjas művészt, a Nemzet Színészét 85. születésnapján több helyen is köszöntötték.

Alapfa

A Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, épített házat, templomot, dolgozott polgármesterként és színházigazgatóként. Zenél, két lemeze jelent meg, feleségével öt gyermeket nevelnek.

Csütörtökön kezdődik a Nemzeti Színház fesztiválja

Csütörtökön kezdődik a Nemzeti Színház VI. Madách Nemzetközi Színházi Találkozója (MITEM), amelynek nyitóelőadása Szlava Polunyin produkciója, a Slava's Snowshow a Fővárosi Nagycirkuszban látható.

Bocsánat a bántásokért

Mindannyian meghaltak, csak ő maradt életben! Ő, Gábor Miklós Krisztusé, mert kiválasztott. Így játszhatott örömteremtő magyar színészként élettel és halállal. De Canossát is muszáj volt járnia.
141 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.