Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: nemzeti színház

54 cikk 1/6 oldal

Átadták a Szent Erzsébet rózsája-díjat

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 20. alkalommal odaítélt elismerését Veres András győri megyéspüspök, a testület elnöke adta át Erős Klárának, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász önkéntesének.

Felélesztik az amatőr színjátszás hagyományait

Az évad legfelemelőbb pillanatai egyikeként köszöntötte a vidéki amatőr színjátszás hagyományát újraélesztő V. Pajtaszínház programot Vidnyánszky Attila színházigazgató.

Januárban rendezik a Pajtaszínházi Szemlét

Ötödik éve folytatódik a vidéki amatőr társulatokat támogató Pajtaszínház program, a színjátszókörök 2020 januárjában a budapesti Nemzeti Színházban mutatkoznak be a Pajtaszínházi Szemlén – hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón, Budapesten.

Tamási Áron-drámát mutatnak be Budapesten

A budapesti Nemzeti Színházban és a József Attila Színházban is bemutatja Tamási Áron Tündöklő Jeromos című drámáját a marosvásárhelyi Spectrum Színház – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Új időszámítás

A Magyar Nemzet szeptember 10-i száma közölte: Hevesi Sándor, a Nemzeti Színház korábbi igazgatója, a Corvin-lánc, továbbá a francia becsületrend, az olasz koronarend kitüntetettje szeptember 8-án elhunyt.

Hol lesz majd lakóhelyünk?

A nagyvárosi miliőben felemésztődő, alapértékektől megfosztott társadalomra koncentrál a Nemzeti Színház Rocco és fivérei című produkciója.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …