Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: Nemzeti Választási Bizottság

117 cikk 1/12 oldal

Újabb választási megfigyelőket vett nyilvántartásba az NVB

Budapest, 2019. május 17., péntek (MTI) – Újabb 35 megfigyelőt vett nyilvántartásba pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) az európai parlamenti (EP-) képviselők május 26-ai választására. A megfigyelőket a levélszavazatok ellenőrzésére, a külképviseleti voksolás nyomon követésére, valamint az egyéni választókerületi székhelyekre a levélszavazatok gyűjtésére szolgáló urnák felügyeletére lehetett bejelenteni, csütörtök délutánig.

Gyurcsányék egérutat biztosítottak Czeglédynek

A testület döntésének eredményeként a Czeglédyvel szemben folyamatban lévő büntetőeljárást addig nem lehet folytatni, amíg az uniós választás végeredménye nem emelkedik jogerőre.

Jóváhagyta a szavazólapok mintáját az NVB

Miután az NVB nyilvántartásba vette az EP-választáson induló listákat, a testület következő feladata a szavazólapok adattartalmának jóváhagyása volt.
117 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.