Keresés
Magyar Nemzet
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc napja
HÍR TV – CIVIL KÖRGyurcsány vagyonelkobzással fenyeget

Címke: Nurszultan

11 cikk 1/2 oldal

Felvonulás tankokkal

Korántsem példátlan, hogy egy állam, amely elégedetlen fővárosa elhelyezkedésével, vagy azzal, amit jelképez, a településnek más helyet keres.

Kazahsztán nem akar változtatni

Ahogy azt előre sejteni lehetett, Kazahsztán szemében sokat számított, hogy a márciusban lemondó Nurszultan Nazarbajev államfő kit látna szívesen megüresedő széké­ben.

Ügyes, de irányvesztett játékosok

Egy korszak végérvényesen lezárult, az új viszont még nem kezdődött el. Így jellemezhetjük az ötödik helyen végzett magyar jégkorong-válogatott helyzetét a divízió I/A világbajnokság után.

Mint egy éve: bele a sűrűjébe

Közép-európai idő szerint ma reggel 8.30-kor a Koreai Köztársaság ellen megkezdi szereplését a magyar jégkorong-válogatott a divízió I/A világbajnokságon.

Stratégiai csúcs készül Pekingben

Keletre vette az irányt Orbán Viktor: a miniszterelnök ma Kazahsztánban Kaszim-Zsomart Tokajev ideiglenes államfővel, valamint az ország első elnökével, Nurszultan Nazarbajevvel is tárgyal.

A világbajnokság lesz a klubidény vizsgája

Vasárnap késő este a Fehérvár elvesztette a hatodik meccset, így egyben a negyeddöntős párharcot a Salzburg ellen az osztrák jégkorong-bajnokságban.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …