Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Keménymag:Mi történt 23-án?

Címke: OBT

14 cikk 1/2 oldal

Koncepciós eljárás folyt hazánk ellen

Tisztességtelen eljárásban ítélte el Magyarországot a Nemzetközi Bírói Egyesület, amelynek vizsgálatát saját bevallása szerint Ujkéry Csaba volt Somogy megyei főbíró rendelte meg.

Kormánybuktatásra játszhat az Országos Bírói Tanács

Dührohamot kaphatott Vadász Viktor, amikor az Országgyűlés Igazságügyi Bizottsága ízekre szedte azt a beadványukat, amiben az Országos Bírósági Hivatal elnökének menesztését követelték.

Elutasították Handó Tünde menesztését

Elutasította az Országos Bírói Tanács indítványát a parlament igazságügyi bizottsága, ami azt jelenti, hogy a testület nem javasolja az Országos Bírósági Hivatal elnökének megfosztását hivatalától.

Sértettségből támadhatták meg Handó Tündét

Nyílt levélben ítélte el az Országos Bírói Tanácsnak az Országos Bírói Hivatal elnöke ellen tett radikális lépését a Ráckevei Járásbíróság egyik dolgozója.

Egy eltanácsolt tanács

Az Országgyűléshez forduló ábrándos gyülekezet elégedetlen az Országos Bírósági Hivatal elnökének kinevezési gyakorlatával, és nehezményezi az előterjesztések benyújtásának megtagadását.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …