Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: olasz kormány

9 cikk 1/1 oldal

Szakértő: Az olasz Liga kompetens és hozzáértő

Ezzel szemben a jelenlegi olasz kormánynak nincs olyan társadalom- és gazdaságpolitikai elképelése, amely megoldást nyújtana az olasz gazdaság régóta tartó lassulására, a munkanélküliségre és a migrációra.

Az önfeladás politikáját követi az új olasz kormány

Az olaszok csodálkoznak, sokan elpártolnak a kormánytól, érzik, hogy egy kollektív, rituális öngyilkossághoz asszisztálnak, ha nem tesznek semmit – mondta Szomráky Béla Olaszország szakértő.

Letette hivatali esküjét az új olasz kormány

A második Conte-kormány egyik első intézkedéseként Paolo Gentiloni korábbi kormányfőt, a balközép Demokrata Párt politikusát jelölte az európai biztosi tisztségre.

Szakértő: Érthetetlen olasz kormányfő pálfordulása

Furcsa, hogy Conte – beszédében – külön kiemeli a modernizációt, mivel 14 hónapos miniszterelnöksége alatt semmit nem tett az ország fejlődéséért – jegyezte meg Szomráky Béla.

Carola Rackete, a jakobinus

Az elsők, a francia jakobinusok is jobb világot akartak teremteni, de mivel a valóság nem engedelmeskedett az ideáiknak, terrorral próbálták mégis engedelmességre szorítani.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …